Evenimentul Zilei > Monden > Dezvăluiri picante pe scena iUmor. Dorința arzătoare a lui Bendeac de față cu Andreea Raicu
Dezvăluiri picante pe scena iUmor. Dorința arzătoare a lui Bendeac de față cu Andreea Raicu

Dezvăluiri picante pe scena iUmor. Dorința arzătoare a lui Bendeac de față cu Andreea Raicu

Ultima ediție a emisiunii iUmor le-a oferit telespectatorilor un moment de-a dreptul savuros. Mihai Bendeac a făcut o mărturisire care i-a lăsat pe toți cu gura căscată.

Într-o ediție specială, celebra Andreea Raicu și-a făcut apariția pe scena iUmor. ”Înarmată” cu o energie extraordinară și cu multe glume, frumoasa șatenă a făcut senzație, iar jurații și publicul au fost încântați de ”numărul” său. În timpul roast-ului făcut de Andreea Raicu, Mihai Bendeac a făcut o mărturisire care i-a lăsat pe toți cu gura căscată.

Tu spui tot timpul că aici ești tot timpul într-o închisoare și vrei să-ți micșorezi durata șederii tale aici. Eu cred că ar fi bine: te-ai duce undeva, ai deveni zen. Tu îți dai seama că, dacă ești zen, ești una cu universul. Și tu, Mihai, fiind bipolar, ai putea să fii două cu universul. Ai fi ceva… nu s-a mai întâlnit chesti asta! (…). Mihai, aș vrea să îți fac un compliment. Totuși, ești un bărbat foarte interesant, foarte, foarte interesant. Mă rog, nu pentru mine… sau nu știu dacă și pentru alte femei. Dar trebuie să fii foarte ambițios să faci trei sezoane dintr-un serial atât de prost”, a spus fosta prezentatoare de la Prima TV, făcând glume despre cei trei jurați.

La finalul numărului de stand-up, Mihai Bendeac a dorit să o îmbrățișeze pe Andreea. “Pot să te iau în brațe? Am simțit un schimb energetic extraordinar! Băi, și îmi aduc aminte de vremuri… erau semi-întreg”, a spus acesta.

Când Mihai Bendeac se întorcea la masa juriului de la “iUmor”, Delia a declarat: “E îndrăgostit în momentul ăsta!” “Te-ai îndrăgostit așa repede? Hai că noi ne știm de foarte mult timp. Nu în sensul la care vă gândiți voi, nu știu la care vă gândiți, dar nu la ăla”, a fost reacția Andreei Raicu. Lundu-i pe toți prin surprindere, actorul a ”dat din casă” un secret foarte bine păstrat până acum: “Nu, doar eu mă gândesc la acel sens (n.red. la un moment intim cu Andreea Raicu)”.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: