Evenimentul Zilei > Justitie > Elena Udrea face dezvăluiri de senzație despre „călăii” săi. „Nu mă poate judeca” FOTO 
Elena Udrea face dezvăluiri de senzație despre „călăii” săi. „Nu mă poate judeca” FOTO 

Elena Udrea face dezvăluiri de senzație despre „călăii” săi. „Nu mă poate judeca” FOTO 

Dezvăluiri incredibile despre judecătoarea Claudia Jderu şi procurorul Bulancea. Elena Udrea a dezvăluit că judecătoarea Claudia Jderu a scris cărţi împreună cu procurorul Bulancea.
UPDATE. Elena Udrea a făcut primele declaraţii uimitoare despre judecătoarea care a condamnat-o la 8 ani de închisoare. Fostul ministru susține că nu poate fi judecată de Claudia Jedur atâta timp cât judecătoarea a scris cărţi împreună cu procurorul Bulancea.
Elena Udrea: Dacă scrie cărți (n.r. Claudia Jderu) cu domnul Bulancea, nu mă poate judeca pe mine. În concluzie am argumente să-mi duc apărarea mai departe la ÎCCJ, cu speranța că nimeresc un complet care să-și dea interesul. Am toate șansele să obțin la ÎCCJ toate concluziile favorabile. Nici nu plec din țară că abia m-am întors. Unde să te duci? Să pleci așa prin lume, să tot fugi? Eu am fost în situația asta și am venit acasă. Vă spun că nu este o variantă”, a explicat fostul ministru MDRT.
Dezvăluiri incredibile despre judecătoarea Claudia Jderu şi procurorul Bulancea. Noi dezvăluiri făcute de luju.ro arată că cei doi au scris cărţi împreună.
Cererea de recuzare a judecătoarei Claudia Jderu, formulată de Elena Udrea pe motiv ca aceasta a scris cărţi cu procurorul Marius Bulancea, a fost respinsă de judecătorul Andrei Viorel Iugan. Potrivit sursei menţionate mai sus, judecătorul Iugan este şi el autor de cărţi împreună cu Claudia Jderu şi Marius Bulancea.

Dezvăluiri incredibile despre judecătoarea Claudia Jderu şi procurorul Bulancea

“Acest fapt presupune o colaborare directă şi îndelungată dintre procurorul de caz şi judecătorul care a fost desemnat să soluţioneze cauza precum şi un interes comun vădit având în vedere că cele patru ediţii ale publicaţiei menţionate mai sus au fost comercializate la sume importante, respectiv:
-Editia 1 – 315 lei,
-Editia 2 – 441 lei,
-Editia 3 – 539 lei
-Editia de Colectie – 739 lei”, arata Elena Udrea, prin intermediul avocatului Veronel Radulescu, în cererea de recuzare. Mai multe puteţi citi AICI.

Claudia Jderu şi procurorul Bulancea au scris cărţi împreună!

Aşdar, după ce Elena Udrea a primit o condamnare de 8 ani (mai mare decât cele aplicate în cazul unor criminali sau violatori) aceasta s-a trezit că DNA cere plasarea sa sub control judiciar.
Asa cum luju.ro  dezvaluit dejaa în articolul “Binomul Jderu-Bulancea”, Elena Udrea a recuzat-o pe Claudia Jderu. Motivul: că a scris cărţi împreuna cu procurorul Marius Bulancea.

Cererea de recuzare a fost respinsă de judecatorul Andrei Viorel Iugan de la Curtea de Apel Bucuresti. Care, la rându-i apare ca coautor impreuna cu Claudia Jderu si Marius Bulancea la doua lucrari.

Mai precis, un judecator aflat fix în situaţia judecătoarei recuzate de Elena Udrea este pus să soluţioneze cererea de recuzare. Trebuie precizat însă că în momentul în care a fost investit cu cererea de recuzare a judecătoarei Claudia Jderu, judecatorul Andrei Viorel Iugan a formulat cerere de abţinere, care însă i-a fost respinsă de un alt judecator, mai scrie luju.ro.