Evenimentul Zilei > Monden > Dezvăluiri incendiare din trecutul lui Țiriac. Când vorbește fosta soție….
Dezvăluiri incendiare din trecutul lui Țiriac. Când vorbește fosta soție….

Dezvăluiri incendiare din trecutul lui Țiriac. Când vorbește fosta soție….

Fosta soție a lui Ion Țiriac, Sophie Ayad (50 de ani), povestește cum se înțelege miliardarul român cu cei doi copii ai lor.

Fosta soție a lui Ion Țiriac, Sophie Ayad (50 de ani), a dezvăluit detalii despre relația pe care celebrul tenisman român o are cu cei doi copii ai lor, Karim (23 de ani) și Ioana (20 de ani). Sophie Ayad și Ion Țiriac ( 80 de ani) au fost căsătoriți timp de 9 ani, în perioada 1992-2001, potrivit romaniatv.net.

Sophie Ayad este născută în Germania, având origini franceze și egiptene.Sophie Ayad a dezvăluit faptul că cei doi copii îl iubesc foarte mult pe Ion Țiriac.

„Aș spune foarte bine. Dar întreabă-l pe el! Îl iubesc pe Ion, nu este doar un tată grozav, ci și un prieten adevărat. Am avut momente dificile, chiar foarte dificile, dar el a fost mereu acolo pentru mine și copii”.

Sophie Ayad și Ion Țiriac s-au cunoscut în anul 1992, la Munchen, prin intermediul prietenei sale Barbara Becker. Ea spune că le datorează foarte mult tatălui ei și lui Ion Țiriac.

„Le datorez totul mai întâi tatălui meu și apoi lui Ion. Sunt cele mai influente două persoane din viața mea. Sunt pentru totdeauna recunoscătoare. Ion este una dintre cele mai strălucitoare minți pe care le-am putea întâlni și îi sunt datoare pe atât de multe planuri. Nu știu dacă Ion a învățat ceva de la mine, dar sper că i-am adus oarecare fericire”, a mărturisit Sophie Ayad.