Evenimentul ZileiMondenDezvăluiri incendiare din ”inima” SUA. Ce știe Guvernul despre existența extratereștrilor

Dezvăluiri incendiare din ”inima” SUA. Ce știe Guvernul despre existența extratereștrilor

Dezvăluiri incendiare din ”inima” SUA. Ce știe Guvernul despre existența extratereștrilor
Un fost director al CIA a făcut declarații din care se înțelege că există extratereștrii. Acesta este al treilea oficial din Guvernul SUA care susține această ipoteză.

James Woolsey, fost director al CIA în administrația Clinton, afirmă că extratereștrii sunt reali. Acesta este al treilea oficial din Guvernul SUA care susține acest lucru. Afirmațiile sale au fost făcute într-un interviu acordat lui John Greenwald, un cunoscut ”entuziast” al teoriei conspirației. Woosley a vorbit despre viitoarea sa carte, „Operațiunea Dragon”, dar și despre alte teorii precum existența extratereștrilor.

„De-a lungul timpului, au existat tot felul de evenimente inexplicabile care i-au făcut pe oameni să își pună tot felul de întrebări. Chiar și pe cei ca mine, care nu am crezut niciodată că aceste lucruri ar putea și reale (n.red. – prezența OZN-urilor). Încă nu știu care este realitatea, dar un prieten de-ai mei a trecut printr-o situație cel puțin bizară. Avionul acestuia s-a oprit la altitudine de peste 12,000 de metri, iar după a început să funcționeze absolut bizar. Ce s-a întâmplat? Nu știu. Au existat destule situații de genul acesta. Cred că în următorii ani se vor pune multe întrebări și se vor căuta multe răspunsuri”, a declarat James Woolsey.

Ne puteți urmări și pe Google News

Foști directori ai CIA vorbesc despre existența extratereștrilor

James Woolsey nu a fost primul oficial guvernamental care a vorbit despre ideea vieții extraterestre. John Brennan, fost director al CIA în Administrația condusă de Barack Obama, a avut, de asemenea, câteva opinii și informații despre această teorie. Într-un interviu  acordat în 2017 jurnalistului Tyler Cowen, Brennan merge atât de departe încât să spună: „Cred că este o dovadă de ignoranță și aroganță asă credem că nu există nicio altă formă de viață nicăieri în întregul univers”, scrie whatstrending.com.

Într-adevăr, declarațiile în jurul acestui subiect sunt destul de vagi, dar nu ne putem să nu ne întrebăm de ce foști directori ai CIA, una dintre cele mai importante instituții din lume, tot discută despre acest subiect.


Accesează: