”Discuția a fost că trebuie distruse hardurile. E o victimă politică, dar a propriilor colegi. Toți îl arătăm cu degetul, că a făcut el, că a făcut el. Nu, toți am făcut din firmă. Toți mergeam la partid, la sediul din Kisseleff și Ion Ionescu de la Brad. Știu că s-au făcut astfel de plăți pe numele Alinei Gorghiu. Zeci de mii de lei. Contractele veneau pe linie politică și banii se întorceau la partid.”, a declarat Alin Brâncuș, martor denunțător.

”Toată lumea din firmă lucra ca lui Dan Șova să îi fie bine în politică, pentru că dacă lui îi era bine, și nouă ne era bine.”, a adăugat Simona Ciurcu, martor denunțător.

Vineri, ÎCCJ a admis cererea de audiere a președintelui PNL, Alina Gorghiu, în calitate de martor, în doarul Rovinari-Turceni. Informațiile au fost confirmate de avocatul lui Octavian Laurențiu Graure, inculpat în același dosar, de altfel cel care a cerut audierea lui Gorghiu, sub motivul că aceasta a reprezentat la un moment at compania Electrica într-un proces civil cu CE Rovinari.