Are 30 de ani şi este mama a doi copii. Dorinţa ei a fost dintotdeauna să aibă un fund perfect. Acum recunoaşte şi ea că a exagerat.
Invitată la This Morning Today, o emisiune televizată din Marea Britanie, deja celebra Vanity Wonder a povestit cum slujba pe care o avea a făcut-o să îşi dorească o operaţie estetică pentru un fund mai mare.
„Eram o dansatoarea profesionistă şi eram înconjurată de colege extrem de bine dotate. Începuse şi o obsesie generală în rândul vedetelor internaţionale: care are posteriorul cel mai apetisant. Atunci am realizat că, în profesia mea, nu mi-ar strica să am şi eu un fund ceva mai bine conturat”, a declarat tânăra.
Nu a durat mult timp şi şi-a îndeplinit cea mai arzătoare dorinţă de la acel moment. „Am început să devin obsedată de idee. Nu îmi doream să fac lucrul ăsta ca să atrag atenţia bărbaţilor, ci pentru că mă simţeam în continuă competiţie cu alte femei. Aşa că, în momentul în care am auzit de nişte injecţii, nu am stat prea mult pe gânduri”.
Vanity Wonder a făcut câte 9 injecţii cu implant în fiecare dintre fese. Durerile pe care a fost nevoită să le suporte au fost teribile. Ca şi cum durerea nu era suficientă, femeia a aflat ulterior că injecţiile respective nici nu era legale şi aveau efecte secundare despre care nu fusese informată.„Am făcut o infecţie îngrozitoare, iar partea cea mai rea a fost că din cauza acesteia am fost nevoită să recurg în cele din urmă la implanturi cu silicon, pentru că fundul meu arăta ca un sac de portocale”.
Acum, că a ajuns cea celebră cu fundul ei, şi-ar dori să dea timpul înapoi. O operaţie de micşorare a feselor este deocamdată prea riscantă, aşa că trebuie să trăiască cu acest fund tot restul vieţii ei.