Evenimentul Zilei > Monden > Dezvăluiri despre noua dragoste a lui Patrick Duffy. A sărutat-o după două luni de zile. „I-am cerut permisiunea”
Dezvăluiri despre noua dragoste a lui Patrick Duffy. A sărutat-o după două luni de zile. „I-am cerut permisiunea”

Dezvăluiri despre noua dragoste a lui Patrick Duffy. A sărutat-o după două luni de zile. „I-am cerut permisiunea”

Patrick Duffy a regăsit dragostea - după 43 de ani de căsnicie sfârșiți prin decesul fostei soții. Nu a crezut niciodată că s-ar mai putea reîndrăgosti. Actorul a dezvăluit un detaliu uluitor despre relația sa cu Linda Purl.

Actorul Patrick Duffy, în vârstă de 72 de ani, nu s-a așteptat vreodată să mai găsească dragostea, mai ales după nefericitul eveniment din anul 2017, când soția sa, Carlyn Rosser, a murit. Dragostea față de Carlyn Rosser nu a fost una pasageră și nici nu s-a destrămat atunci când actorul a devenit idolul de pe micul ecran Bobby Ewing și a fost râvnit de multe vedete. În prezent însă, Patrick Duffy iubește din nou – artistul este îndrăgostit de Linda Purl.

Cum a luat naștere dragostea dintre cei doi actori

Povestea de dragoste dintre Patrick Duffy și Linda Purl s-a iscat în pandemie, odată cu instaurarea lockdown-ului. Cei doi actori țineau legătura cu prietenii lor pe un grup online. “Vorbeam de Zoom în fiecare seară, pentru două sau trei ore”, a spus actorul Patrick Duffy.

“Am avut timp să explorăm trecutul nostru, iubirile noastre din trecut. Ascultam muzică împreună și, practic, am reușit să bifăm lucruri care, de obicei, au loc pe perioada a luni de zile de relație. Ajungi într-un punct în care te gândești – ‘Totul este despre ea. Cum o fac să zâmbească?’”, a mărturisit Patrick Duffy.

“Ne-am dezis de toate testele și erorile pe care le-am comis în relațiile anterioare. Este o energie pozitivă, iar relația este minunată”, a mai spus artistul.

S-au sărutat după două luni de zile de conversație

Adevăratul test al sentimentelor născute aparent între cei doi actori a avut loc după finalizarea carantinei. “Atunci a fost momentul în care ne-am cunoscut cu adevărat, fără influențe din exterior”, a spus actorul pentru presa internațională. “Am descoperit că ne îndreptăm în aceeași direcție. Am rezonat”, a spus Patrick Duffy.

După ce izolarea a luat sfârșit și după două luni de conversații online, Patrick Duffy s-a deplasat în Colorado și a bătut la ușa Lindei Purl.

„I-am cerut permisiunea de-a o săruta şi, din acel moment, nu ne-am mai despărţit nicio­dată“, a recunoscut Patrick Duffy. „Nu mi-aş fi imaginat nici mă­car pentru o secundă că mi se poate întâmpla aşa ceva. N-am crezut niciodată că voi putea ajunge să simt aşa din nou“, a spus actorul.

Viața e plină de surprize

El a dezvăluit că a fost luat prin surprindere când a aflat că Linda Purl avea sentimente pentru el și este, și în prezent, uimit când realizează că ea îl iubește.

“Viața e plină de surprize – bune și rele. Eu și Patrick nu urmăream să dezvoltăm o relație intimă. Nici nu ne-am așteptat să ajungem să ne iubim, dar drumurile noastre s-au intersectat”, a declarat Linda Purl presei.

Cuplul a informat că plănuiește ca, pe viitor, să lanseze o serie de proiecte.

Viața de familie a actorului Patrick Duffy. 43 de ani de căsnicie

Patrick Duffy avea 24 de ani când s-a căsătorit cu Carlyn Rosser, o balerină în vârstă de 34 de ani. Nu a fost doar o dragoste pasageră și nici nu s-adestrămat atunci când el a devenit idolul de pe micul ecran Bobby Ewing și actorul de la Hollywood râvnit de multe vedete.

“Am fost destul de norocos încât să călătoresc peste tot în lume, dar pentru mine, un weekend idilic este tot unul la fermă, alături de soţia mea, Carlyn, fiii şi nepoţii noştri, pentru care eu gătesc mereu cina. Sunt mai degrabă un bucătar utilitar decât unul aventuros. N-am decât vreo 15 reţete în repertoriul meu, pe care le gătesc prin rotaţie – dar iubesc să cobor la râu şi să pescuiesc un somon, pe care să-l fac pe grătar. Iar la el să adaug nişte legume proaspăt culese din grădina noastră, pe care să le fac la cuptor!”, mărturisea actorul, într-un interviu, în urmă cu cinci ani de zile.

În anul 2017, Patrick Duffy și Carlyn Rosser au împlinit 43 de ani de căsnicie.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.