Evenimentul Zilei > EVZ Special > Dezvăluiri de ultimă oră despre moartea Prințesei Diana. Mesajul biletului a fost făcut public. Cu cine a vorbit prințesa înainte de a muri
Dezvăluiri de ultimă oră despre moartea Prințesei Diana. Mesajul biletului a fost făcut public. Cu cine a vorbit prințesa înainte de a muri

Dezvăluiri de ultimă oră despre moartea Prințesei Diana. Mesajul biletului a fost făcut public. Cu cine a vorbit prințesa înainte de a muri

Informații despre contextul în care a murit Prințesa Diana au fost făcute publice de presa britanică. S-a aflat mesajul biletului pe care prințesa l-a lăsat majordomului ei. Medicul care a îngrijit-o relatează noi detalii.

Cu cine a vorbit Printesa Diana înainte să moară.În ultimele săptămâni, mai multe detalii despre moartea Prințesei Diana au ieșit la iveală. Presa britanică a scris despre ultima conversație telefonică pe care aceasta a purtat-o chiar înainte de a deceda. Întreaga discuție a fost înregistrată și dezvăluită chiar de persoana cu care a purtat convorbirea.

Cu cine a vorbit Prințesa Diana înainte de a muri

Presa internațională susține că, înainte de a se stinge, Prințesa Diana a discutat cu un prieten apropiat al său. Richard Kay a fost reporterul regal al Prințesei, care i-a transmis, telefonic, că este momentul potrivit pentru ea să „exploreze un alt fel de regalitate” întrucât este pregătită pentru acest demers.

În documentarul ce poartă numele prințesei, Richard Kay a dezvăluit detalii despre discuția purtată cu Diana.

„Am vorbit cu ea în acea seară. Poliţia a spus că ultimul telefon mi l-a dat mie (…) Divorţase de Charles cu un an înainte şi se afla într-o perioadă bună din viaţa ei, doar că voia să se întoarcă şi să-şi vadă băieţii”, a spus Ricard Kay.

„Divorțul a fost un iad”

Biograful regal Ingrid Seward a relatat că, pentru Prințesa Diana, divorțul a fost o reală tragedie. Aceasta a invitat-o pe Ingrid la o „discuţie între fete” și i-a spus că se simte în pericol. Mai mult decât atât, prințesa i-a mărturisit că se îngrijora cu privire la frânele autoturismului în care urma să se afle.

„Divorţul a fost un iad. Am fost devastată. Nu mă mai simt în siguranţă nicăieri. Ştiu că sună prostesc, dar îmi fac griji până şi din cauza frânelor de la maşină”, spune Ingrid Seward că i-a mărturisit Prințesa Diana.

Charles se simțea foarte neîmplinit

Prințesa Diana credea că prințul Charles avea intenții de căsătorie cu bona celor doi copii ai cuplului, Tiggy Legge-Bourke. Biograful regal a spus însă, că ulterior, prințesa a realizat că nu exista nicio posibilitate ca acest lucru să se concretizeze.

„Un an mai târziu, realizase că grijirile sale erau copilăreşti şi era plină de viaţă, voioasă, pozitivă şi relaxată. Prin natură, era o persoană extrem de nesigură. A fost mereu timidă şi chiar şi după mulţi ani tot îşi pleca privirea şi vorbea cu o voce de fetiţă, dar se simţea mult mai bine în pielea sa”, a relatat biograful regal.

Prințesa Diana i-ar mai fi spus lui Ingrid Seward că, dacă se întâlnea în alte circumstanțe cu prințul Charles, cei doi ar fi putut cuceri lumea. Dragostea lor ar fi fost diferită, ar mai fi mărturisit ea.

„Mă iubea când ne-am căsătorit şi eu îl iubeam la rândul meu. Încă ne iubim, dar altfel. Cel puţin eu încă îl iubesc pe el. Este o persoană bună. Destrămarea căsniciei noastre este ceva deosebit de nefericit. De vină au fost şi oamenii din jurul nostru. Nu ne-au dat nicio şansă să răzbim. Charles e înconjurat de oameni nepotriviţi de la care primeşte sfaturi greşite. Se simte foarte neîmplinit şi nu face suficiente eforturi în această privinţă”, a spus Diana, potrivit sursei citate.

Ultimele dezvăluiri ale medicului care a îngrijit-o. Cum a decedat prințesa Diana

Medicul MonSef Dahman a declarat presei britanice că a încercat până în ultimul moment să o salveze pe prințesă, însă fără succes. „Pentru orice medic, orice chirurg, este foarte dificil să te confrunţi cu o femeie atât de tânără care se află în această stare. Dar, desigur, cu atât mai mult dacă este o prinţesă”, a spus MonSef Dahman.

„Am luptat din greu, am încercat totul, a fost într-adevăr terifiant. Nu am putut să o salvăm și asta ne-a afectat foarte mult.”, a mai declarat medicul, potrivit dcnews.ro.

Prințesa Diana a suferit un atop cardiac în timp ce echipa medicală o muta în ambulanță. A fost resuscitată și transportată la spital, însă medicii nu au reușit să o salveze.

„Soțul meu plănuiește un accident de mașină”

Prințul Charles a fost interogat de autorități cu privire la moartea Prințesei Diana. Un bilet oferit majordomului prințesei scoate la iveală detalii despre accidentul de mașină în care a fost implicată aceasta. Mesajul biletului a fost publicat de presa britanică.

„Stau aici la biroul meu astăzi, în octombrie, dorind ca cineva să mă îmbrățișeze și să mă încurajeze să fiu puternică și să țin capul sus. Această fază specială din viața mea este cea mai periculoasă. Soțul meu plănuiește un accident de mașină. Defecțiune la frână și leziuni grave la cap pentru a-i elibera calea să se căsătorească cu Tiggy. Camilla nu este altceva decât o momeală, așa că suntem folosiți în toate sensurile cuvântului”, a scris Prințesa Diana în biletul lăsat majordomului, potrivit dezvăluirii făcute de John Stevens, fostul șef al Scotland Yaed, care a dat și detalii despre interogarea Prințului Charles ce a avut loc la Palatul St. James’s din Londra.

„Este adevărat că au existat acuzații asupra Prințului de Wales și alți membri ai Familiei Regale Britanice. A fost nevoie însă să descoperim dovezi înainte de a-l aborda cu întrebări formale. Nu am descoperit nicio dovadă care să susțină scenariul sugerat de biletul prințesei Diana”, a afirmat John Stevens, potrivit sursei citate.

Publicat in categoriile: EVZ Special, International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: