Evenimentul Zilei > Actualitate > DEZVĂLUIRI GRELE despre cel mai MARE CONCURS. Cezar Ouatu face RAVAGII la X Factor în Marea Britanie
DEZVĂLUIRI GRELE despre cel mai MARE CONCURS. Cezar Ouatu face RAVAGII la X Factor în Marea Britanie

DEZVĂLUIRI GRELE despre cel mai MARE CONCURS. Cezar Ouatu face RAVAGII la X Factor în Marea Britanie

Cezar Florin Ouatu, interpret român de operă, face dezvăluiri despre cum a ajuns să cânte la X Factor din Marea Britanie. „Totul a plecat de la un pariu pierdut”.

Contratenorul Cezar Ouatu a oferit noi detalii despre participarea sa la emisiunea X Factor din Marea Britanie, în calitate de concurent! El va fi jurizat de vedete internaţionale de televiziune, precum Simon Cowell, Robbie Williams, Ayda Williams şi Louis Tomlinson.

„Totul a plecat de la un pariu pe care l-am pierdut și porunca în urma acestuia a fost să mă înscriu pe aplicația respective, la întâmplare (…) Apoi am luat-o în serios”, a dezvăluit Cezar Ouatu, potrivit a1.ro.

Cezar Ouatu a primit ovații la audiția show-ului din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: