Cu toate acestea, Anamaria a ținut să spună mereu lucrurilor pe nume. „ Sunt o femeie şarmantă şi îngrozitor de deşteaptă şi amabilă. Dacă vreau ceva, nu-mi stau în cale o mie de bărbați. Am o forță fantastică de a convinge și de a face lucrurile să iasă așa cum vreau. 90% dintre bărbații din fotbal încearcă lucruri cu mine. În momentul în care amesteci meseria cu culcatul cu anumiți oameni, ești gata!”, a declarat managerul, potrivit wowbiz.ro

”S-a spus despre mine că am fost cu Ioan Niculaie, cu Cornel Penescu, cu Horia Sabo! Greșit! Nu aș fi putut să fac niciodată așa ceva și nu pentru că sunt măritată cu Reghe, ci, în situația mea, trebuie să ții cont de anumite principii în viață. Niciodată nu rezistam între toți bărbații din fotbal dacă eram prostituată!!! Nu puteam să ajung numărul 1 dacă făceam așa ceva”, a conchis managera FIFA!

Anamaria Prodan divorțează de Reghe?! ”A fost un sacrificiu”

Declarații date au fost în stilul agentei FIFA, și totuși, în urma lor, lumea încă se întreabă.

 Anamaria Prodan divorțează de Reghe?!

Anamaria Prodan a vorbit  deschis despre subiect. ”Eu cu soțul meu am o relație minunată și știu că acest lucru îi enervează pe mulți. E adevărat, o vreme, am stat departe unul de celălalt, iar motivele le știe o țară întreagă. Un an și jumătate, mama a fost bolnavă, și trebuia să îi fiu aproape, nu am putut să o părăsesc nici măcar o clipă! În plus, aveam băiatul la Școala Americană, și era normal să rămân aici și nu să plec în Emirate! Nu era firesc ca noi să fim acolo, ca doi porumbei, și familia în România! A fost un sacrificiu, asumat, dar căsnicia nu a avut de suferit. Suntem împreună și ne bucurăm de relația noastră”, a spus Ana.