Evenimentul Zilei > Monden > Dezvăluire șoc în Familia Regală. Gestul lui Harry l-a scos din minți pe William: „Suntem frați, nu iubiți!”
Dezvăluire șoc în Familia Regală. Gestul lui Harry l-a scos din minți pe William: „Suntem frați, nu iubiți!”

Dezvăluire șoc în Familia Regală. Gestul lui Harry l-a scos din minți pe William: „Suntem frați, nu iubiți!”

După Megxit s-a vorbit mult despre relația tensionată dintre Prințul William, în vârstă de 40 de ani, și fratele său mai mic, Prințul Harry, în vârstă de 37 de ani. Cu aproape un deceniu înainte ca ducele și ducesa de Sussex să părăsească Frogmore pentru a se muta în California, însă, cei doi fii ai prințului Charles au oferit BBC un interviu în care dezvăluie detalii despre relația lor.

La momentul la care au  oferit interviul, cei doi prinți locuiau împreună pe durata antrenamentelor de zbor de la RAF Shawbury, unde se pregăteau să obțină licențe din partea Școlii de zbor pentru elicoptere de apărare. Prințul William a spus despre fratele său, Prințul Harry, că „îl ținea treaz toată noaptea”.

Dezvăluirile Prințului William. „Prima și ultima dată când…”

Ducele de Cambridge a fost cel care avea să spună tot ce era mai rău despre fratele său, pe atunci coleg de apartament. Prințul Harry a precizat că „a fost prima și ultima dată când vom locui împreună – vă asigur de asta”, însă nu știa ce fel de declarații va face fratele său.

Prințul William a dezvăluit că obiceiul de a dormi al fratelui mai mic i-a asigurat lipsa propriului somn de frumusețe. „El sforăie foarte mult”, a susținut William. „Mă ține treaz toată noaptea”, a mai adăugat.

Prințul Harry, cunoscut pentru obrăzniciile sale, s-a rușinat instant și a început să facă glume pe seama comentariilor fratelui său, despre care a spus că ar fi putut să ofere o impresie greșită publicului.

„Suntem frați, nu iubiți”. Prințul Harry a elucidat misterul

„Oh, Doamne, acum vor crede că împărțim patul. Suntem frați, nu iubiți!”, a lămurit intervenit imediat Prințul Harry.

Ducele de Cambridge a mai spus jurnaliștilor că s-a înțeles bine, în general, cu Harry, deși nu își respecta până la capăt sarcinile de fiecare dată, făcând glume despre dezordinea fratelui său.

„Ținând cont de faptul că eu gătesc – îl hrănesc în fiecare zi – cred că s-a descurcat foarte bine. Harry spală vasele, dar apoi lasă cea mai mare parte în chiuvetă, iar eu mă întorc dimineața și trebuie să le spăl. Fac totuși destul de multă curățenie după el”, a precizat William. „Oh, minciuni!”, a protestat Harry.

Deși relația dintre Prințul William și Prințul Harry a devenit foarte tensionată în ultimii ani, în special după ce fratele mai mic a părăsit Marea Britanie împreună cu Meghan Markle, biograful regal Robert Lacey a dezvăluit în cartea sa – „Battle of Brothers ” – că cei doi încă fac comentarii „în glumă sau cu jumătate de gură” atunci când se întâlnesc.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: