Evenimentul Zilei > Monden > Dezvăluire-șoc despre Gabriela Cristea! E o despărțire care a picat ca un trăsnet
Dezvăluire-șoc despre Gabriela Cristea! E o despărțire care a picat ca un trăsnet

Dezvăluire-șoc despre Gabriela Cristea! E o despărțire care a picat ca un trăsnet

Prezentatoarea emisiunii ”Mireasa, capriciile iubirii”, Gabriela Cristea, a fost nevoită să se despartă brusc de telespectatori din cauza faptului că a fost diagnosticată recent cu teribila boala infecțioasă Covid-19. Astfel, joi, de la ora 19:30, fanii emisiunii difuzate la Antena Stars vor afla cine o va înlocui pe vedetă.

Din păcate pentru Gabriela Cristea, valul 4 al pandemiei de coronavirus a atins-o când se aștepta mai puțin. Spunem asta având în vedere că soția cântărețului Tavi Clonda a fost vaccinată împotriva Covid-19 cu schema completă.

Această despărțire forțată de fanii emisiunii ”Mireasa, capriciile iubirii” este greu de explicat…  Mai ales că ea a fost precaută inclusiv când a organizat o petrecere pentru una dintre cele două fetițe pe care le are cu Tavi Clonda.

„Părinții sunt toți vaccinați și oricum sunt foarte puțini, 7, 8. Am trimis astăzi un mesaj. Dacă s-a supărat cineva, asta este. Nu mi-a răspuns nimeni negativ.

Le-am reamintit că este ziua Victoriei, dar dacă au suspiciuni sau se simt rău, atunci mai bine stau acasă. Sigur vom mai avea și alte ocazii prin care să ne vedem″, a spus vedeta recent, într-o ediție a emisiunii Xtra Night Show.

Cum se simte Gabriela Cristea

În acest context, fanii celei care în anul 2000 a pozat în revista Playboy s-au întrebat dacă favorita lor are o formă gravă de Covid-19. Din fericire, Gabriela Cristea are o formă ușoară a bolii.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda

Vedeta care s-a impus în memoria publicului românesc datorită unor emisiuni ca “Mireasă pentru fiul meu” și “Te vreau lângă mine” este acasă și urmează tratamentul.

Conform informațiilor din presa tabloidă, ea speră să revină la Antena Stars după cele două săptămâni de izolare. Amintim că înainte să-l cunoască pe Tavi Clonda, Gabriela Cristea a fost căsătorită cinci ani cu Marcel Toader, de care divorțat în 2013.

Bruneta a fost lansată pe micul ecran la TVR, în 1994, când vedeta a prezentat Eurovision. Până în februarie 1996, ea a prezentat mai multe emisiuni de divertisment și matinalul de la Tele 7abc.

De la TVR la PRO TV

Au urmat patru ani în care Gabriela Cristea a fost PR Manager la Pro TV și a prezentat o emisiune. Între anii 2000 și 2005, ea a schimbat atmosfera și a prezentat știrile sportive și un matinal la B1 TV.

Una dintre cele mai bune perioade ale ei în televiziune a fost cu siguranță când a prezentat prezentat show-ul ”Noră pentru mama”, între 2007 și 2018.

Ulterior, ”Noră pentru mama a devenit” a fost transformat de Kanal D în ”Te vreau lângă mine”. Atunci și-a cunoscut și soțul. Ulterior, bruneta a mai prezentat ”Te iubesc de nu te vezi” și ”Like a star” și ”Mireasa-Urzeala Soacrelor”.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: