Toate discuţiile generate în jurul acestui subiect l-ar fi afectat pe Borcea, care se afla în arestul poliției Capitalei când i s-a făcut rău din cauza problemelor de la inimă.

Scandalul a cunoscut un punct culminant după ce Valentina Pelinel a anunțat că e gravidă, iar Alina Vidican, a jignit-o dur pe vedeta TV, acuzând că aceasta încearcă să-i distrugă căsnicia.

„Este în stare de multe lucruri (n.r. – Valentina Pelinel). Pentru mine Valentina Pelinel este femeia care îmi atacă familia. Este în stare de multe lucruri. Mă simt atacată şi hărţuită. Am simţit că această femeie e periculoasă. I-am tăiat personal de pe lista de la cununie, pe ea şi pe Cristian Boureanu'. Soţul meu m-a asigurat că noi doi nu vom divorţa. O rog pe această domnişoară să îmi lase căsnicia în pace. Avem doi copii împreună. Să ne lase familia în pace A făcut o obsesie pentru el. Această femeie a divorţat după ce soţul meu a fost privat de libertate. Acum ea susţine că va avea un copil cu Cristi. Insistă să-mi distrugă căsnicia”, a spus Alina Vidican într-o emisiune televizată difuzată de Pro TV.

Conform National, încă de la sfârșitul anului 2014, Pelinel îi trimitea lui Borcea poze extrem de sexy, în sânii goi sau în costum de baie. Totul pentru a-i întreţine pasiunea. Dincolo de orice alte aspect legat de acest scandal monden, trebuie clarificat cum a fost posibil ca un deţinut, care teoretic este privat de anumite drepturi, să poată primi poze indecente din afara închisorii.