Evenimentul Zilei > Actualitate > Dezbrăcate și PERVERSE. Vedetele se dau în SPECTACOL când exagerează cu ALCOOLUL – Galerie foto
Dezbrăcate și PERVERSE. Vedetele se dau în SPECTACOL când exagerează cu ALCOOLUL – Galerie foto

Dezbrăcate și PERVERSE. Vedetele se dau în SPECTACOL când exagerează cu ALCOOLUL – Galerie foto

Lumea mondenă este plină de vedete mai mult sau mai puțin cunoscute, iar în cazul celor cunoscute presa nu scapă ocazia de a mediatiza exagerările acestora cu băutura și petrecerile.

La fel, în cazul vedetelor mai puțin cunoscute, sub influența alcoolului, sunt surprinse în timp ce se dau în spectacol în public, devenind repede virale pe internet. În baruri, la petreceri, festivaluri sau pur și simplu în viața de zi cu zi, vedetele au scăpări cauzate de alcool, după cum putem vedea și în galeria foto atașată la articol.

La polul opus se află modelul Ashley Resch, care este este expertă în tehnici de gimnastică feminină și nutriție, oferind constant imagini cititorilor ei, pentru a-i convinge asupra beneficiilor tratamentelor naturiste și a prezenței constante în sălile de gimnastică. Galeria foto nu mai are nevoie de prezentare, Ashley Resch având un corp de invidiat.

SÂNI goi și forme APETISANTE. Noua BOMBĂ SEXY din CANADA care ȘOCHEAZĂ LUMEA. Galerie foto