Evenimentul Zilei > Actualitate > DEZBRĂCATĂ în PARLAMENT. Cine este DIVA care a lăsat TOTUL la vedere pe holurile Casei Poporului – FOTO INDECENTE
DEZBRĂCATĂ în PARLAMENT. Cine este DIVA care a lăsat TOTUL la vedere pe holurile Casei Poporului – FOTO INDECENTE

DEZBRĂCATĂ în PARLAMENT. Cine este DIVA care a lăsat TOTUL la vedere pe holurile Casei Poporului – FOTO INDECENTE

Este vorba de blogeriță faimoasă din România care a apărut aproape dezbrăcată în Parlament, cu ocazia evenimentului Gala Elle Style Awards 2018.

Superba brunetă, aproape dezbrăcată, a atras privirile tuturor la Gala Elle Style Awards 2018, când a apărut cu posteriorul la vedere, în „Casa Poporului”!

„Revista Elle a aniversat 21 de ani și a strâns, marți seară, cele mai cunoscute personalități ale modei și vieții artistice din România. În cadrul galei, la care au participat designeri, vedete, modele și colaboratori ai publicației, au fost decernate 11 premii”, scrie Cancan.

Cristina Belciu a ales o rochie elegantă, extrem de sexy, care i-a scos în evidență formele de nota 10.

„Mai ales că rochia pe care a purtat-o era “decupată” în dreptul… posteriorului! Spre deliciul masculilor care s-au aflat pe holul Casei Poporului. Cristina Belciu nu a avut niciun fel de inhibiții, ba dimpotrivă! S-a plimbat cu posteriorul la vedere printre invitați și a stârnit, mai mult ca sigur, invidie în rândul celorlalte dive care au luat parte la eveniment”, mai menționează sursa citată.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: