Evenimentul Zilei > Monden > Surpriza foto a Andreei Esca pentru internauți. „Acest lucru spune multe”
Surpriza foto a Andreei Esca pentru internauți. „Acest lucru spune multe”

Surpriza foto a Andreei Esca pentru internauți. „Acest lucru spune multe”

Știrista de la Pro TV, Andreea Esca, este iremediabil îndrăgostită de soare, de plajă. Și aste indiferent de locație. Ea i-a surprins pe internauți după ce s-a fotografiat în timp ce făcea plajă la Porumbacu, Județul Sibiu. 

Esca lipsește de câteva zile de la pupitrul știrilor pe care le prezintă de aproape 26 de ani. Ea se află în vacanță în satul în care a copilărit, acolo unde se simte mereu foarte bine. Vedeta i-a lăsat fără cuvinte pe internauți după ce a postat niște imagini în timp ce făcea plajă. Știrista a mers în vizită la Porumbacu, Sibiu, satul unde a crescut.

Detaliul care i-a înflăcărat pe internauți

Prezentatoare TV a postat o fotografie în care sutienul cu care fusese îmbrăcată într-o altă imagine era agățat de o scară, cel mai probabil pentru a se usca după ce vedeta s-a scăldat în râu.

Numai că Andreea Esca nu s-a pozat fără sutien, ci doar a dat de înțeles că a renunțat la această piesă vestimentară pentru a o lăsa la uscat. După ce s-a scăldat în râu, aceasta s-a relaxat și a profitat de liniștea din natură.

Fanii au apreciat-o pe Andreea Esca pentru naturalețea ei și nu au ezitat să-i lase zeci de comentarii, în afară de miile de aprecieri la fotografii. Iată doar câteva dintre mesajele internauților:

„Ce frumos peisaj, câtă liniște, exact ce trebuie ….relaxare liniștită frumoasa mea!”; „Bună dimineața! Ce frumos este să vezi o femeie naturală! Acest lucru spune multe despre ceea ce ești și ce reprezinți! O zi minunată, Andreea, ai legătura!”; „Frumos tare pe râul Porumbacu! Un colț de rai”.

Unii dintre internauți au apreciat faptul că, deși își permite să meargă într-o vacanță extravagantă, Andreea Esca a ales să se relaxeze în locul unde a crescut, preferând simplitatea.

Luni seară, 2 august, Andreea Esca nu și-a făcut apariția la pupitrul Știrilor Pro TV. Se pare că vedeta încă nu s-a întors din vacanță și are de gând să mai rămână câteva zile la Porumbacu.

Oana Andoni este cea care a înlocuit-o pe colega ei la știrile de la ora 19, așa cum s-a întâmplat și cu alte ocazii, scrie Fanatik.

De mai bine de 25 de ani, Andreea Esca este văzută zilnic, în timpul săptămânii, la pupitrul știrilor de la Pro TV. Vedeta a lipsit doar atunci când a avut concedii de maternitate sau de odihnă.