Evenimentul Zilei > Politica > Detaliul ascuns din viața lui Victor Ponta. Dezvăluiri senzaționale despre relația cu Băsescu
Detaliul ascuns din viața lui Victor Ponta. Dezvăluiri senzaționale despre relația cu Băsescu

Detaliul ascuns din viața lui Victor Ponta. Dezvăluiri senzaționale despre relația cu Băsescu

Victor Ponta, liderul Partidulului Pro România, a făcut o dezvăluire mai puțin știută din viața sa.

Liderul Pro România a mărturisit că a lucrat la Mc Donald’s și că adoră burgerii cu cartofii prăjiţi.

„În 1990 am lucrat la Mc Donald’s la Paris. Fiind emigrant nu aveam voie să lucrez în faţă la casă şi am lucrat în spate. Am învăţat cum se fac şi mi-am dat seama de ce au succes. Îmi plac foarte mult şi dacă mi-ar da voie autoritatea supremă supremă culinară din casă, aş mânca în fiecare zi. Din fericire nu sunt lăsat. Nu primesc ketchup şi maioneză acasă”, a spus Victor Ponta la Digi24.


Ponta intervine în scandalul momentului și arată cu degetul spre Arafat: „Nu am semnat eu”


Printre altele, Victor Ponta a vorbit și despre relația pe care a avut-o cu fostul președinte al statului Traian Băsescu. Ex-premierul a spus că nu s-a împăcat cu acesta.

„Domnul Băsescu nu venea la Palatul Victoria pentru că nu îl invitam. Când mă duceam eu la Cotroceni, domnul Băsescu, tocmai pentru că știa că nu beau whisky, pentru că domnul Băsescu e un personaj… îmi punea imediat! Știa că nu beau, dar știa și că nu pot să-l refuz, că nu începi discuția cu un om refuzându-l…

Eu știu că e frumos… că, în general, toate filmele sunt frumoase cu happy end, dar nu, nu m-am împăcat. Când o să-mi scriu memoriile, o să scriu o carte numai despre relația cu Traian Băsescu. Este un personaj, nu e plictisitor, e un personaj spumos. Dar altfel… să ne împăcam, să fim prieteni, nu, nu, să nu exagerăm.


Traian Băsescu, dezvăluiri care cutremură România. Arafat și Vela, spulberați


Băsescu îmi spunea pisic, dar după… a fost aia cu <<puie, Monta>> care a bătut tot. Aia a fost apogeul! Dacă nu ai o poreclă, nu exiști ca om politic. La un moment dat, spuneam că dacă nu apar și eu pe prima pagină în Cațavencii, înseamnă că nu sunt, nu că râd de mine”, a mărturisit Victor Ponta, în cadrul emisiunii „La cină, cu Ionela Năstase și Adi Hădean”.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: