Detaliile PICANTE din momentul în care Gigi Becali și-a pierdut virginitatea. AMOR cu ȘOSETELE DE LÂNĂ în picioare și întoteauna cu LUMINA STINSĂ

Detaliile PICANTE din momentul în care Gigi Becali și-a pierdut virginitatea. AMOR cu ȘOSETELE DE LÂNĂ în picioare și întoteauna cu LUMINA STINSĂ

Gigi Becali nu a dat niciodată detalii despre viața sa personală sau intimă. Dar se pare că alte persoane au dezvăluit lucruri picante, pe care latifundiarul din Pipera le-a dezmințit complet.

Gheorghe Florescu, cunoscut drept regele cafelei, a declarat că Gigi Becali ar fi avut o relație de 5 ani cu nepoata lui Gheorghe Gheorghiu Dej, cu care și-ar fi pierdut virginitatea.

„Gigi Becali a avut o mare iubire, care a durat cinci ani, cu nepoata care a fost la un moment dat adoptată de Gheorghe Gheorghiu Dej (…) Doamna Camila Mândra Gheorghiu care a avut o mare iubire cu Gigi Becali”, povesteşte Florescu.

Ne puteți urmări și pe Google News

Dar detaliile despre viața intimă a lui Gigi Becali nu se opresc aici.

„Gigi Becali venea de pe câmp, probabil încălţat cu ciorapii de lână împletiţi de măicuţa lui, şi nu s-a mai descălţat, a intrat în pat cu ciorapii ăia (…) A văzut Camila – bine, mă, Gigi, cu ciorapii în pat? Însă când a vazut cearşaful, avea nişte semne care nu proveneau de la ea… şi a atunci a fost mândră, de aia îi zice Mândra, că ea l-a dezvirginat pe Gigi Becali”, a povestit Florescu.

Ba mai mult, din spusele lui Gheorghe Florescu se pare că Gigi Becali nu ar face niciodată amor cu lumina aprinsă

„Gigi Becali este un om foarte ruşinos, după spusele lui însuşi, el niciodată nu face sex cu lumina aprinsă, el stinge întotdeauna lumina, inclusiv cu soţia lui.”

Gigi Becali a răbufnit atunci când a fost întrebat. "Nu mă mândresc cu păcat! Gata, s-a uitat, a trecut timpul, copiii mei sunt mari, ce eu sunt ca alţii, să mă apuc să spun, să povestesc?!", a declarat Becali.