Evenimentul Zilei > Actualitate > Detalii ȘOCANTE despre CĂSNICIA cu Marcel Toader cu Maria Constantin. Cum o „ABUZA” omul de afaceri în public pe artistă – Foto
Detalii ȘOCANTE despre CĂSNICIA cu Marcel Toader cu Maria Constantin. Cum o „ABUZA” omul de afaceri în public pe artistă – Foto

Detalii ȘOCANTE despre CĂSNICIA cu Marcel Toader cu Maria Constantin. Cum o „ABUZA” omul de afaceri în public pe artistă – Foto

Căsnicia dintre afaceristul Marcel Toader și Maria Constantin s-a încheiat, iar prietenii artistei au început să ofere detalii cutremurătoare despre cauzele despărțirii anului din România.

Apropiații artistei spun că Marcel Toader obișnuia să o umilească pe soția sa în public povestind despre aventurile sale sexuale cu alte femei. În același timp, despre Maria se spune că este o fire calmă și caldă întotdeauna. 

“Cu ea de faţă, el se laudă cu performanţele sale sexuale. Făcea asta cu lume multă, femei, bărbaţi, cunoscuţi şi necunoscuţi, şi flirta cu orice persoană care purta fustă. Nu putea să se abţină, proceda aşa când era cu Maria de mâna! Amintea de fiecare dată că el “s-a şcolit” în Franţa, unde oamenii sunt libertini în privinţa sexului şi nu trăiesc că în România, constrânşi de reguli. 

Maria, faţă simplă, venită de la ţară, nu îi zicea nimic mai ales că ieşirile astea ale lui se petrecereau când el era cu chef şi băuse. Am simţit că a deranjat-o întotdeauna lăudăroşenia asta a lui, chiar dacă a făcut eforturi să nu arate, dar abia când mi-a spus verbal am avut confirmarea. I-am spus atunci că la vârstă lui nu ai cum să mai schimbi un bărbat şi am sfătuit-o să îl părăsească. N-a vrut, dar până la urmă tot la asta s-a ajuns”,  a declarat o persoană apropiată familiei care, momentan, preferă să nu îşi dezvăluie identitatea pentru WowBiz.ro. 

Marcel Toader şi Maria Constantin au decis să divorţeze, iar actele au fost depuse, deja, la notar. Însă, conform unui avocat, ar putea exista unele probleme în privinţa împărţirii bunurilor. "Toate bunurile dobândite de soţi pe timpul căsătoriei trebuie împărţite. Aici este puţin mai dificil. Salariul, prestaţiile artistice trebuie împărţite. Ele, la sfârşitul căsătoriei, trebuie partajate" a spus avocatul Artin Sarchizian la un post de televiziune.