Evenimentul Zilei > Social > Detalii șocante despre educatoarea ucisă. Criminalul a notat totul într-o scrisoare. „Nu-mi voi cere iertare”
Detalii șocante despre educatoarea ucisă. Criminalul a notat totul într-o scrisoare. „Nu-mi voi cere iertare”

Detalii șocante despre educatoarea ucisă. Criminalul a notat totul într-o scrisoare. „Nu-mi voi cere iertare”

Taximetristul acuzat că, joi, și-a ucis soția cu mai multe lovituri de cuțit, ar fi scris, vineri, la o zi după crimă, un bilet de două pagini pe care l-a trimis uneia dintre surorile sale. În scrisoare, acuzatul a spus răspicat că nu își cere scuze pentru cele întâmplate.

Ies la iveală noi detalii despre crima care a șocat Capitala. Taximetristul în vârstă de 48 de ani, soț al educatoarei ucise, acuzat de crimă, i-a transmis, vineri, un bilet uneia dintre surorile sale, în care precizează că nu își cere scuze pentru lucrurile întâmplate. Acuzatul, pe nume Valentin F., este convins că va ajunge după gratii, indiferent de situație, motiv pentru care nu-și va cere iertare, potrivit surselor ziarului Gândul.

Scrisoare de două pagini din partea acuzatului. „Nu-mi voi cere iertare”

Taximetristul acuzat că și-a ucis soția după mai multe lovituri de cuțit, i-a trimis uneia dintre surorile sale un bilet de două pagini, pe care l-a lăsat la un magazin din apropierea locuinței, în care a scris: «Nu-mi cer iertare. Voi ajunge sigur la închisoare».

Bărbatul a mai trimis surorii sale, pe lângă bilet, un colet cu o sumă de 700 de lei, căștile fiicei mici ale femeii, precum și o trotinetă pentru fetiță. Acuzatul a mai informat că banii trebuie să fie folosiți la plata facturilor locuinței, potrivit sursei citate. Bărbatul a mai spus că telefonul soției sale se află în casă și trebuie neapărat să fie vândut.

Fostul soț al educatoarei a mai solicitat ca locuința să fie închiriată.

Criminalul și-a lovit mortal copilul de 2 ani. Educatoarea și fiica sa au obținut ordine de protecție împotriva bărbatului

Fostul soț al educatoarei era un bărbat gelos, motiv pentru care cei doi foști soți se certau foarte des. Acuzatul îi reproșa soției că petrece mult prea mult timp de rețelele de socializare.

Mai mult decât atât, fostul cuplu avea un băiețel pe care, în urmă cu 20 de ani, acuzatul l-a lovit mortal cu mașina în timp ce voia să iasă din curte. Pe atunci, copilul avea doi ani. În spatele curții locuinței se află o cruce în amintirea copilului, conform sursei citate.

Educatoarea din București a fost înjunghiată mortal, joi, de către fostul soț, care este taximetrist, în locuința proprie din Sectorul 2. La patru zile după crimă, bărbatul a fost prins de către agenții de poliție de la Secția 7, la un service auto. Cuplul se afla în proces de divorț, însă femeia ar fi obținut mai multe ordine de protecție împotriva soțului său.

Fiica cea mare a acuzatului, în vârstă de 17 ani, a obținut și ea un ordin de protecție împotriva tatălui. Bărbatul „a strâns-o cu mâinile de gât și a ridicat-o pe peretele camerei, timp în care i-a adresat cuvinte jignitoare”, conform sursei citate.

În urma primei sentințe pronunțate de Judecătoria Sectorului 2, educatoarea a obținut custodia minorei din familie, în timp ce bărbatul a fost obligat să plătească pensie de întreținere.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: