Evenimentul Zilei > Actualitate > Destinul a fost crud CU EA: A rămas singură CU FUNDUL EI | GALERIE FOTO
Destinul a fost crud CU EA: A rămas singură CU FUNDUL EI | GALERIE FOTO

Destinul a fost crud CU EA: A rămas singură CU FUNDUL EI | GALERIE FOTO

Are o viață sentimentală considerată de mulți foarte agitată, însă recunoaște, într-un interviu acordat publicației britanice The Mirror, că nu s-a abătut de la drumul său.

Şi că nu îi este rușine de lecțiile pe care le-a învățat în urma relațiilor avute, scrie portalul 7sur7.be.
„Am trecut de la o poveste la alta, însă în final nu îmi este rușine de parcursul meu și de lecțiile învățate", a spus Jennifer Lopez, adăugând 'Sunt ceea ce sunt și sunt om'.

A spus adio

Recent a spus adio relației cu Casper Smart, însă J-Lo nu se simte pregătită să înceapă o nouă relație. 'Fac ceea ce cred că este bine pe moment și acum cred că cel mai bine este să fiu singură și să mă ocup puțin de mine. Ceea ce nu am făcut prea des în cursul vieții', a spus actrița în vârstă de 45 de ani, divorțată de trei ori.
Aceasta a spus că își dorește să se dedice celor doi gemeni ai săi, Max și Emme. 'Vreau să fiu liberă să pregătesc cina pentru Max și Emme în jurul orei 7 seara și să-i culc pe la 9', a mai spus Jennifer Lopez. Unele dintre tabloidele americane comentează, cu ironie că „acum diva a rămas singură cu fundul său”, aluzie făcând la dimensiunile posteriorului ei, „pe care a mizat întotdeauna ca să aibă succes, dar în cele din urmă destinul a fost crud şi a rămas singură, doar cu posteriorul!”.   

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.