Evenimentul Zilei > Actualitate > DESTIN TRAGIC. O adolescentă de 16 ani, găsită MOARTĂ în casă. Nu se exclude varianta sinucierii
DESTIN TRAGIC. O adolescentă de 16 ani, găsită MOARTĂ în casă. Nu se exclude varianta sinucierii

DESTIN TRAGIC. O adolescentă de 16 ani, găsită MOARTĂ în casă. Nu se exclude varianta sinucierii

O adolecentă, în vârstă de 16 ani, din Botoşani, a fost găsită fără suflare de cătr colegul său de apartament. Tânărul a chemat de urgenţă salvarea, însă fata era moartă de 10 ore. Medicii au putut doar să-i constate decesul.

Tânăra studia la Colegiul Economic Octav Onicescu şi locuia într-un apartament cu chirie împreună cu un băiat, în zona Gheorghe Avramescu din Botoşani.

Colegul său de apartament, în vârstă de 19 ani, a găsit-o joi seară fără suflare. A chemat de urgenţă o ambulanţă, însă a fost prea târziu pentru a mai putea fi salvată. Tânăra era decedată de 10 ore.

Potrivit declaraţiilor colegului de cameră, fata suferea din dragoste şi se certase cu prietenul său. În urmă cu două zile cei doi au stat pe balcon, iar adolescenta plângea în hohote. Fata se certase iubitul ei şi era foarte suparată.

"Suparată, nu mi-a spus o vorbă. Am venit cu dânsa aici în balcon şi stătea şi bocea”, a povestit colegul ei de apartament.

Părinţii ei locuiesc în Italia şi îi trimiteau mereu bani, iar de probleme financiare nu putea fi vorba, a povestit colegul de apartament.  "Am pus mâna pe dânsa, dar absolut nimic, n-a mai spus nimic. Am sunat la Salvare şi la proprietara apartamentului”, a explicat Ionuţ, colegul ei.