2,4 milioane de lire sterline i-au fost acordate drept despăgubiri lui Heather Tait din Marea Britanie, victimă a unui caz de malpraxis, soldat printre altele cu pierderea apetitului sexual. Femeia a fost spitalizată în iulie 2009 cu dureri cumplite de spate și, deși medicii bănuiau o gravă hernie de disc, au trimis-o acasă fără măcar să-i facă un RMN.

Starea bolnavei s-a agravat peste noapte iar investigațiile medicale la care a fost supusă a doua zi au evidențiat starea gravă în care se afla. Totuși intervenția chirugicală a fost amânată mai multe zile, timp în care tânăra a dezvoltat un grav sindrom numit cauda equina (coadă de cal).

Heather Tait spune că de atunci are dureri constante care o afectează psihic și fizic și o împiedică să aibă o viață profesională și sexuală normală, așa cum se întâmpla înainte să încapă pe mâinile acelor medici delăsători. Judecătorul a concluzionat că femeia are dreptate 100% și că medicii trebuie să plătească pentru neglijența lor. Spitalul care i-a distrus viața sexuală a recunoscut culpa cadrelor medicale, dar a acuzat-o pe Heather Tait că exagerează.