Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > Designerul Maria Lucia Hohan ajunge din nou în instanță. E acuzată de discriminare și umilință publică!
Designerul Maria Lucia Hohan ajunge din nou în instanță. E acuzată de discriminare și umilință publică!

Designerul Maria Lucia Hohan ajunge din nou în instanță. E acuzată de discriminare și umilință publică!

După ce anul trecut fostul partener de viață a acționat-o în judecată că nu a stat în carantină după ce a revenit din Italia, considerând că pune în pericol viața copiilor, acum un angajat al fostului logodnic o aduce din nou în fața instanței. Narcis Nicolae o acuză pe Maria Lucia Hohan că a început să-l înjure, să-l terorizeze și să-l umilească public.

Maria Lucia Hohan se numără printre acele persoane publice care au încercat să se ferească de scandaluri și să-și țină viața privată cât mai discretă. Ba chiar și despre cea profesională, una de succes ținând cont că se numără printre cei mai cunoscuți designeri români pe plan internațional, a vorbit extrem de puțin. Se pare însă că scandalurile nu o ocolesc pe ea. A fost dată în judecată de un angajat al actualului iubit care a invocat „amenințările, umilințele și tratamentul degradant” față de el. Narcis Nicolae îi cere daune morale Mariei Lucia ohan de 10.000 de lei. Faptele relatate public de aceasta în acțiunea depusă la Tribunalul București. „În anul 2019, pe fondul separării dintre pârâta și angajatorul meu, precum și din cauza faptului că am refuzat oferta sa de angajare, pârâta a început să aibă o atitudine ostilă față de mine, adresându-mi injurii și alte cuvinte jignitoare de fiecare dată când ne întâlneam. Așadar, într-una din zilele în care mă aflam în interes de serviciu la sediul social al societății pe care o deține, pârâta mi-a transmis de față cu ceilalți angajați, că nu mai sunt binevenit la sediul firmei sale și că nu mai are nevoie de serviciile mele, respectiv „să nu te mai prind pe aici, sclavule și amărâtule”, se arată în acțiunea depusă împotriva creatoarei de modă.

„Mi-au arătat semne obscene”

Tânărul, care spune că a fost „băiat bun la toate” mai povestește o scenă uluitoare care s-a petrecut în mijlocul Capitalei. „În data de 25 februarie 2020 am fost oprit în trafic de aceasta, am fost înjurat și mi-au arătat semne obscene,  în prezența unei angajate a pârâtei, Irina Chiș, și a celorlalți participanți la trafic, iar injuriile și umilințele au fost continuare prin mesaje, respectiv: săracu…sclavul…îți place jobul de sclav…îți place să ți se spună prost și idiot, nu?…accepți cu plăcere…noi suntem un colectiv de superfemei mișto și nu dăm doi bani pe bărbați ca voi, asta ești, un indivit de doi lei…idiotule care mănâncă (rahat)….”, se arată în materialul probator cu mesajele pe de Whatsapp, depuse la dosar.

Narcis era omul ei de bază

Narcis susține că timp de 8 ani a lucrat pentru Maria Lucia Hohan, deși era angajat oficial pe firma logodnicului creatoarei de modă. Îl trasformase în omul ei de bază, lucru dovedit de bărbat prin mesajele pe care le primea de la aceasta, iar totul s-a schimbat radical în momentul în care Narcis a refuzat să fie angajat oficial pe firma creatoarei de modă.

„Am nevoie de Narcis luni, marți, miercuri la fabrică, toată ziua, ca să mutăm mobilele” ( 22 august 2017)

„Narcis, să zugrăvești biroul, te rog, și să rezolvi cu aspersoarele de la Snagov. Să tunzi iarba la 2-3 săptămâni. Mergi la JISK și cumpără-mi salteaua asta ( 18 iulie 2019)

„Am și nevoie de o zi întreagă cu Narcis, să rezolve următoarele problemele: Să comande 16 metri pătrați de mochetă gri de Hornach. Să refacă studioul foto, să dea jos cercurile și să zugrăvească în altă culoare. Să monteze 2 scaune IKEA. În mod normal, dacă se organizează termină în 8 ore. Dacă nu, probabil îi ia chiar o zi și jumătate” ( 3 februarie 2017)

„Vezi că-ți las 400 ron preș în Spiru pentru benzină. Ai dus geanta Ambrei la școală la ea (8 octombrie 2019)

„Pentru mâine a rămas de curățat curtea de gunoaie” ( 30 mai 2019)

„Narcis, te rog, repară urgent mașina de spălat vase din Spiru” ( 13 mai 2019)

Mai mult, Narcis Nicolae a depus o plângere către Consiliul Național de Combatere a Discriminăii, „Comportamentul Luciei Hohan mi-a încălcat libertățile și principiile care garantează demnitatea umană”. Avocații apărării susțin că toate acuzele lui Nicolae Narcis Moroșeanu, fostul șofer și om bun la toate al Luciei Hohan nu reprezintă decât o tentativă de hărțuire a clientei lor, pe fondul faptului că Hohan depusese anterior o plângere penală împotrivă acestuia, acuzându-l de săvârșirea infracțiunii de violarea a sediului firmei ei.

Sursa foto: romaniatv.net

 

 

Publicat in categoriile: Blitz news, Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: