A SUFERIT ȘOCUL VIEȚII. Şi-a găsit BUNICA făcând SEX cu IUBITUL pe podeaua din bucătărie

A SUFERIT ȘOCUL VIEȚII. Şi-a găsit BUNICA făcând SEX cu IUBITUL pe podeaua din bucătărie

O tânără a avut şocul vieţii ei când şi-a găsit iubitul întreţinând relaţii sexuale cu bunica ei.

Emily Birch, din Marea Britanie, a rămas blocată când în momentul în care a intrat în bucătărie şi-a găsit iubitul (20 ani) făcând sex cu bunica ei  pe podea, scrie The Sun. ”Imaginea celor doi, complet dezbrăcați, făcând sex pe podeaua din bucătăria mamei sale, o să mă urmărească toată viața”, a declarat Emily. Adolescenta şi iubtiul ei aveau planuri de viitor şi era fericită că partenerul ei de viaţă a fost primit cu braţele deschise de către famielie. ”Eu și Michael eram împreună deja de doi ani și aveam planuri de viitor. Așa că m-am bucurat că era agreat de familie. Nu am suspectat nimic, am considerat că este foarte drăguț că ei se înțeleg”, a spus tânăra. La un moment dat, cei doi tineri au avut câteva neînţelegeri, iar adolescenta i-a cerut sfatul bunicii ei (59 ani), care s-a angajat să discute cu Michael. ”S-a oferit să vorbească ea cu el și s-au dus în bucătărie, în timp ce eu am rămas cu mama. După jumătate de oră ei încă nu terminaseră de vorbit. M-am dus să văd ce se întâmplă și am găsit ușa blocată. Împreună cu mama am forțat-o și i-am găsit jos, complet dezbrăcați, făcând sex”, a povestit Emily. TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:

  • Radiografia PNL, făcută de un senator: "Primarii și președinții de consilii județene se simt ca și cățelul înțărcat. Se vorbește de un Congres extraordinar"
  • Șefa licențelor din cadrul Autorității Rutiere Române, reținută de DNA după ce a primit mită o mașină, două laptopuri, haine, un televizor și boxe
  • Linşajul lui Andrei Pleşu, idioţia morală şi spaţiul libertăţii

TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

  • Dispozitive medicale ÎNSPĂIMÂNTĂTOARE. Cum erau tratați oamenii în trecut | GALERIE FOTO
  • Este posibil ca toţi cei care fac acest lucru dimineaţa să fie BOLNAVI PSIHIC?
  • Doctorii sunt şocaţi. Acest copil tocmai s-a născut | VIDEO

Ne puteți urmări și pe Google News