Descoperire ŞOCANTĂ în Germania! Ce BESTIE NAZISTĂ a ascuns în pivniţa casei sale un bătrân de 78 de ani | GALERIE FOTO

Descoperire ŞOCANTĂ în Germania! Ce BESTIE NAZISTĂ a ascuns în pivniţa casei sale un bătrân de 78 de ani | GALERIE FOTO

Există, în lume, mulţi colecţionari de obiecte vechi din timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, însă un bătrân de 78 de ani din Germania a şocat o lume întreagă.

  Femeia FATALĂ a modei a renunţat la LUX, luptă cu ISIS şi mănâncă lângă CADAVRE. Cum arată DIVA frontului | GALERIE FOTO

 

După ce au fost sesizaţi de mai mulţi cetăţeni, mai mulţi poliţişti din nordul Germaniei au percheziţionat, joi, casa unui bătrân, unde au făcut o descoperire incredibilă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Bătrânul păstra, în pivniţa casei sale, un tanc Panther, o torpilă şi un tun anti-aerian, datând din Al Doilea Război Mondial.

Anchetatorii nu ştiu cum a reuşit bătrânul să le transporte în pivniţă, însă a fost nevoie de 20 de soldaţi şi de nouă ore de muncă asiduă pentru a scoate obiectele militare din ascunzătoare, conform BBC.

Procurorii încearcă să determine dacă cele trei arme încalcă Actul de Control al Armelor de Război, valabil în Germania, care obligă la existenţa unei licenţe pentru un astfel de armament.

Aceasta nu este, însă, prima situaţie de acest fel întâlnită în Germania: un bărbat folosea, ca vehicul de transport, un tanc militar.

„Bărbatul lucra în jurul tancului în timpul iernii teribile din 1978. Unii oameni sunt pasionaţi de locomotivele cu aburi, altora le plac tancurile”, a declarat primarul orăşelului Heikendorf, Alexander Orth.

Aflaţi, din GALERIA FOTO de mai sus, cum arătau tancurile germane, folosite în Al Doilea Război Mondial, care au stârnit pasiunea bătrânului german colecţionar.

  Cum a fost EXECUTAT comandantul lagărului de EXTERMINARE Auschwitz, chiar în faţa CREMATORIULUI | FOTO ŞOCANTE