Evenimentul ZileiActualitateDESCOPERIRE ȘOCANTĂ. Hartă extraterestră descoperită în Peștera lui Satan

DESCOPERIRE ȘOCANTĂ. Hartă extraterestră descoperită în Peștera lui Satan

DESCOPERIRE ȘOCANTĂ. Hartă extraterestră descoperită în Peștera lui Satan
Oamenii sunt speriați când vine vorba de extratereștii și deși nu există vreo persoană care să spună că a întâlnit unul în carne și oase, prezența lor pe Pământ nu poate fi contestată.

În 1992, în insula situată pe East Nus Tenggara (Muntele Lui Satan), din Indonezia, a fost găsit un artefact pe care era desenată o hartă extraterestră. Cel care a făcut descoperirea este C.A. Castillo, geolog de profesie.

Interesant este faptul că pe această piatră bizară se pot distinge numeroase figuri sculptate, dar și linii care indică un fel de traseu spre anumite planete din galaxia noastră. De asemenea, Soarele este prezentat și el precum un astru principal, care pare să influenţeze în mod direct evoluția sistemului solar, dar și dezvoltarea unor planete din afara lui.

În urma mai multor teste, s-a dovedit că piatra are proprietăți magnetice incredibile. Atunci când se află în preajma energiei electrice pare să prindă viață. Pornind de la aceste aspecte, la care se mai adaugă și sculpturile bizare, specialiștii au confirmat că piatra este de origine extraterestră pentru că pe Terra nu poate exista un asemenea element.

Mai mult de atât, oamenii de ştiinţă care au analizat-o au descoperit un soi de mesaj, similar cu cel care a fost inscripționat pe naveta spațială Pioneer 10.


Accesează: