Evenimentul Zilei > Actualitate > DESCOPERIRE MACABRĂ. Cadavru ascuns în congelator, timp de 19 ani
DESCOPERIRE MACABRĂ. Cadavru ascuns în congelator, timp de 19 ani

DESCOPERIRE MACABRĂ. Cadavru ascuns în congelator, timp de 19 ani

Un cadavru al unei studente a fost descoperit la 19 ani de la dispariție, ascuns într-un congelator. Poliția din Croația a reținut-o, sâmbătă, pe sora acesteia, principala suspectă în acest caz de crimă.

Poliţia croată a anunțat, duminică, descoperirea unui cadavru în congelatorul din locuinţa care ar aparţine, potrivit presei locale, surorii victimei. Astfel, autoritățile din Croația par să fi rezolvat misterul Jasminei Dominic, o tânără de 23 de ani, originară din Mala Subotica, o localitate situată în nordul Croaţiei, care era, în anul 2000, studentă în Zagreb.

Cotidianului Vecernji List transmite că familia a anunţat dispariţia abia după cinci ani. Tatăl victimei, care a decedat în urmă cu câţiva ani, a declarat presei, în 2011, că fiica lui îi spusese, în 2000, că va lucra pe o navă de croazieră şi că intenţiona să se mute în Paris.

Un purtător de cuvânt al poliției, Nenad Risak, a comunicat că, în acest caz, autoritățile au arestat, în Mala Subotica, o femeie în vârstă de 45 de ani, care ar fi chiar sora victimei.

 „Suspectăm că acest cadavru descoperit în congelator este cel unei femei născute în 1977 şi a cărei dispariţie a fost semnalată la 16 august 2005”, a declarat purtătorul de cuvânt.

Poliţia avansează ipoteza unei crime, însă urmează să fie efectuată o autopsie pentru a se afla mai multe elemente, a precizat Nenad Risak.

Conform site-ului de ştiri locale eMedjimurje, cadavrul a fost descoperit în locuinţa în care sora victimei trăia împreună cu soţul său şi cu trei copii.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: