Evenimentul Zilei > Actualitate > Descoperire epocală pe o plajă din SUA. Creatura fără ochi care a îngrozit lumea! – FOTO
Descoperire epocală pe o plajă din SUA. Creatura fără ochi care a îngrozit lumea! – FOTO

Descoperire epocală pe o plajă din SUA. Creatura fără ochi care a îngrozit lumea! – FOTO

Un mutant fără ochi a fost găsit de un câine în Melton Peter Demetre Park, lângă Charleston, South Carolina.

Creatura ciudată, de mărimea unui câine de talie mică, dar cu dinți uriași și cu o formă ciudată a corpului, ar fi un mutant al guvernului american provenit de pe celebra „Monkey Island”.

„Eu îmi scot câinele, pe River, destul de des la plimbare. Pur și simplu asta făceam și acum. Deodată a devenit însă super agitat”, a povestit Erika Constantine, 25 de ani, stăpâna animalului care a descoperit creatura, pentru Mirror.

„Am văzut că nu mai voia să plece de acolo, încerca să zgârie cu lăbuțele, mirosea și mi-a atras atenția lucrul acesta. De obicei se comportă așa atunci când descoperă vreun pește mort sau cu ceva care chiar îi captează atenția”, a adăugat aceasta.

Femeia crede că că ciudata creatură vine de pe misterioasa insulă a maimuțelor care aparține National Institute of Allergy and Infectious Diseases din Statele Unite.

„Vă spun sincer că nu știu exact ce fel de creatura este aceasta. Era de înălțimea unui câine, dar să fim serioși, trupul acesta nu este unul de câine. Locuiesc în această zonă de cinci ani de zile, dar niciodată nu mi-a fost dat să văd așa ceva. Cred că Guvernul ar face bine să ne spună dacă a reușit să cloneze, să inventeze, Dumnezeu știe despre ce vorbim în această situație. Îmi este și teamă”, a spus Erika.