Evenimentul Zilei > Actualitate > UPDATE: Descoperire macabră în România. Își plimba câinele pe lângă un cimitir. Ce a urmat pare desprins din filmele de groază
UPDATE: Descoperire macabră în România. Își plimba câinele pe lângă un cimitir. Ce a urmat pare desprins din filmele de groază

UPDATE: Descoperire macabră în România. Își plimba câinele pe lângă un cimitir. Ce a urmat pare desprins din filmele de groază

Duminică, cadavrul unui copil a fost găsit lângă un cimitir din municipiu Arad. Anchetatorii prezenți la fața locului au declarant că fac tot posibilul pentru a satbili identitatea victimei.

UDPATE 2: Potrivit expertizei medicale, cadavrul descoperit la marginea cartierului Bujac din Arad, în apropiere de un cimitir, este al unei fetiţe cu vârsta de 5 – 6 ani. Moartea acesteia, potrivit documentelor oficiale, a fost provocată de o lovitură în cap cu un corp contondent.

UPDATE: Apar informații de ultimă oră despre cazul copilului găsit mort lângă un cimitir din Arad. Ar fi vorba despre o fetiță cu vârsta între 5 și 8 ani. Trupul neînsuflețit a fost dus la medicină legală pentru autopsie.

Cadavrul unui copil a fost descoperit în apropierea unui cimitir din municipiul Arad, corpul fiind ars parţial, iar procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad cercetează, duminică, zona.

Procurorul de caz Pavel Palcu a declarat că cercetările se fac in rem, pentru omor şi profanare de cadavre.

Conform sursei citate, corpul este al unui copil de circa 8 ani şi prezintă mutilări şi arsuri. A fost găsit în apropiere de cimitirul din cartierul Bujac, de către o persoană care îşi plimba câinele.

Zona este împrejmuită de către anchetatori, care fac cercetări, urmând să fie stabilită şi identitatea victimei.

Un alt caz șocant în Arad

În urmă cu aproape 7 luni de zile, Un cadavru ce părea a fi al unui copil, aflat în stare avansată de descompunere, a fost găsit pe un câmp aflat la aproximativ 12 kilometri de locul în care a dispărut, în luna ianuarie, Sebastian Corbei, în vârstă de 7 ani, din localitatea arădeană Vânători, copil căutat atunci timp de o lună de autorităţi.

„Un apel la 112 a sesizat poliţiştii despre prezenţa unui cadavru uman, de dimensiuni mai mici, pe un câmp între localităţile Mişca şi Vânători. Colegii de la Serviciul Investigaţii Criminale, împreună cu procurorul criminalist, sunt la faţa locului. Cadavrul urmează a fi transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Arad pentru efectuarea autopsiei şi identificare”, a anunţat IPJ Arad.

Ulterior, Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Chişineu-Criş, Răzvan Plic, a  declarant că îmbrăcămintea de pe cadavrul copilului găsit între localităţile Mişca şi Vânători aparţinea lui Sebastian Corbei, fiind recunoscută de părinţii acestuia.

„După spusele părinţilor, hainele sunt aceleaşi cu care era îmbrăcat copilul la momentul dispariţiei. Cu toate acestea, trebuie făcută expertiza ADN pentru confirmarea identităţii, iar pentru asta au fost prelevate deja probe biologice ce vor fi trimise la Institutul Naţional de Medicină Legală Bucureşti”, a declarat procurorul.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.