Deputatul USR, Emanuel Ungureanu acuzat că a tras sfori să își angajeze soția la Spitalul Județean Cluj
Editura Evenimentul si Capital

Deputatul USR, Emanuel Ungureanu acuzat că a tras sfori să își angajeze soția la Spitalul Județean Cluj

Autor: | | 1 Comentarii | 1942 Vizualizari

Managerul de la Spitalul Județean Cluj l-a pus la punct, azi, pe deputatul USR de Cluj, Emanuel Ungureanu, așa cum nimeni nu a făcut-o până în prezent. Petru Șușcă a spus lucruri de o gravitate deosebită despre activitatea subterană a deputatului, autointitulat ”distrugătorul lui Lucan”.

În ultimele luni, deputatul Ungureanu s-a transformat într-un fel de arhanghel al dreptății în lumea medicală clujeană, dar numai într-un anumit sens.

Azi, Ungureanu a mers la Spitalul Județean Cluj sub pretextul că apăra interesele tehnicienilor radiologi și a moașelor, care au rămas fără sporurile salariale, în urma punerii în aplicare a noii legi a salarizării. Fiind presa de față, Ungureanu a încercat să profite pentru a-și face imagine, și a vrut să îl atace pe managerul Spitalului Județean Cluj, Petru Șușcă.

Sătul să tot fie atacat și să nu poată riposta, Șușcă a lansat o serie de atacuri nimicitoare la adresa deputatului USR, care nu a găsit altceva mai bunde făcut decât să se bâlbâie și să lanseze alte atacuri și mai mizerabile. Șușcă a descifrat interesul avut de Ungureanu în a critica cât e ziua de lungă, activitatea Spitalului Județean Cluj. ”Domnule Ungureanu dvs transformați faptul că nu v-am angajat soția la Dermatologie, într-o vendetă personală. Vă treziți tot timpul să filmați în acest spital. La Dermatologie sunt 11 de medici pe 30 de locuri. Iar dvs din momentul în care am tăiat linia de gardă de la Dermatologie, iar din momentul în care nu v-am angajat soția dvs., vă filmați toată ziua, și nu cred că este normal. Cred că ar trebui să vedeți spitalul ăsta și ce puteți face pentru acest spital, și nu să vă filmați tot timpul în acest spital. Acest spital funcționează în clădiri vechi de la 1986 și 1900. Cred că ar trebui cu toții să punem umărul la acest spital„, a spus Șușcă.

Replica lui Ungureanu a fost una și mai dură, făcându-l Șușcă, nici mai mult și nici mai puțin, decât mafiot.”Domnul manager că sunteți mârlan știe tot Clujul. Că dvs. introduceți soția mea, nu are nicio legătură cu activitatea mea de parlamentar. Nu are nicio legătură soția mea cu mizeria de caracter pe care o aveți și care se manifestă față de acești tehnicieni radiologi. Faceți un dialog cu mine pe o temă care nu există. Soția mea nu are nicio legătură cu mizeria de om care ce sunteți”, a spus Ungureanu.

Soția lui Ungureanu, Loredana Ungureanu este șef de lucrări la Universtatea de Medicină din Cluj Napoca, fiind medic specialist dermatolog. Loredana Ungureanu, potrivit CV-ului personal, a urmat specializarea la Clinica de Dermatologie din cadrul Spitalului Județean Cluj, condus de Petru Șușcă. După terminarea specializării, Loredana Ungureanu nu a mai prins post la Cluj.

De fapt, toată miza lui Ungureanu este un nonsens, deoarece în aceast dimineață, Ministerul Sănătății a aprobat ca tehnicienii radiologi să fie plătiți la nivelul salariilor de dinaintea noii legi a salarizării ăn domeniul medical.

Pagina 1 din 1Stirile zilei

Alte articole din categoria: Fapt divers

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI

Articole salvate