O publicație locală, „Mesagerul de Neamț”, arată că deputatul Ionel Arsene, șeful filialei județene a PSD, nu poate justifica do­națiile consistente făcute propriului partid, pentru că acestea par să-i depășească veniturile declarate. În declarația de avere depusă în 2013 – care cuprinde veniturile din 2012 – Arsene arată că a câștigat 1.566 de lei de la Camera Deputaților și 9.658 de lei de la firma Rotercom Prestige.

La aceste sume, s-au adăugat veniturile soției – 10.536 de lei, de la aceeași firmă. Totalul este de 21.760 de lei. Cu toate acestea Arsene și-a permis să doneze către PSD 33.000 lei, oferiți în două tranșe. Donația a fost înregistrată în Monitorul Ofi­cial al României, nr. 177/01.04.2013, arată „Me­sagerul de Neamț”. În plus, Arsene are de plătit rate la împrumuturi de 180.000 de euro la BCR, la care se adaugă 62.000 lei și 5.000 euro luați de la la BancPost.

Deputatul Arsene a declarat, pentru Evenimentul zilei, că nu este „nimic adevărat” din ceea ce scrie „Mesagerul de Neamț” – publicație despre care a spus că răspunde la comenzile președintelui CJ Neamț, Culiță Tărâță – și că va da explicații ANI.

Scandal porno la Neamț

Ionel Arsene a devenit „vedetă” pe data de 3 aprilie, după ce o televiziune locală a prezentat un film video în care acesta pare să întrețină relații sexuale cu o tânără, cel mai probabil într-o cameră de hotel. Imaginile, despre care deputatul spune că sunt trucate, îl arată pe demnitar cum îi dă partenerei și sfaturi de viitor, îi cere să se ducă la școală, altfel o să regrete mai târziu, „după ce nu mai ești frumoasă”.

Te-ar putea interesa și: