Evenimentul Zilei > Actualitate > DEPENDENTĂ de operații estetice. Are cei mai mari SÂNI, dar nu e mulțumită | GALERIE FOTO
DEPENDENTĂ de operații estetice. Are cei mai mari SÂNI, dar nu e mulțumită | GALERIE FOTO

DEPENDENTĂ de operații estetice. Are cei mai mari SÂNI, dar nu e mulțumită | GALERIE FOTO

Sarah Marie Summer este o figură proeminentă a scenei mondene din Australia datorită carierei sale din modelling, dar mai ales pentru sânii ei declarați cei mai mari din țară. Deși are un bust generos, tânăra nu este încă mulțumită de măsurile ei.

În vârstă de 23 de ani, Sarah a fost operată prima dată la sâni pe când avea doar 17 ani. Acum, după alte două operații, se declară dependentă de operații estetice și intenționează să apeleze din nou la bisturiu.

"Aș vrea să fi enormi. Oamenii zâmbesc când îi văd și asta mă face fericită, așa că nu poate fi un lucru rău”, spune Sarah. ”Condusul e greu, a trebuit chiar să învăț să dansez din nou și mi se întâmplă des să dau peste lucruri din cauza lor”, povestește ea.

Chiar dacă sânii îi dau ceva bătăi de cap și în urma celor trei operații estetice s-a ales cu dureri severe de spate, tânărul model este dispus să riște și să își mai mărească o dată sânii.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: