Angelina Jolie a fost sex-simbol al Americii, dar la începutul anilor 1990, o înregistrare video arăta faţa neştiută a divei de la Hollywood.

Fiica actorilor Jon Voight şi Marcheline Bertrand alunecase pe un drum care pentru mulţi nu mai are întoarcere: narcomania.

Fusese filmată chiar de cel care îi procura drogurile şi care ştia că imaginile cu Angelina Jolie vor deveni foarte valoroase.

Vedeta era dependentă de heroină, iar filmarea a arătat lumii urmările acestui drog atât de folosit şi în zilele noastre: avea ochii roșii şi brațele ciuruite de urmele lăsate de acele seringilor.

Angelina voia să își procure heroină și cocaină, așa că și-a chemat distribuitorul acasă. Era clienta lui de mult timp şi deveniseră familiari.

„Îi vindeam heroină și cocaină. Într-o zi m-a sunat și mi-a zis să trec pe la ea. Era felul ei de a-mi spune că voia să îi aduc droguri.

În perioada aceea, tocmai îmi cumpărasem o cameră video și am hotărât să o iau cu mine.

Când am ajuns, i-am dat drogurile și apoi mi-a dat banii. Dealerul a decis să o filmeze pe actriță, în timp ce vorbea la telefon cu tatăl ei.

Nu părea să conteze pentru ea cine era acolo”, a povestit cel care a demascat iadul pe care îl trăia talentata şi charismatica actriţă.

Acelaşi distribuitor de droguri a mai spus despre Angelina că odată luase cocaină chiar înaintea unui interviu la o televiziune în care promova filmul „Girl, Interrupted”, pentru care a primit un Oscar.

Traficantul Meyer a mai spus că Angelina era atât de deschisă cu el încât îi povestea despre apucăturile sadomasochiste și înclinaţia spre lesbianism.

Ulterior, Angelina Jolie a vorbit despre acei ani negri şi a declarat că e norocoasă că a supraviețuit. Iată ce spunea în 2011, într-o emisiune:

„Am trecut prin vremuri grele, întunecate și am supraviețuit. Nu am murit tânără, așa că sunt foarte norocoasă. Alți artiști sau oameni nu au supraviețuit anumitor lucruri. Din multe motive, nu ar trebui să fiu aici.”

„Am încercat cocaină, heroină, ecstasy, LSD, totul. Dar drogul care a avut cel mai rău efect asupra mea a fost iarba. Mă simțeam prostuță și urăsc să mă simt așa.

Îmi amintesc că am luat LSD înainte de a merge la Disneyland. Am început să mă gândesc că Mickey Mouse este un om de vârstă mijlocie, într-un costum și care urăște viață.

Aceste droguri pot fi foarte periculoase dacă nu gândești pozitiv – am renunțat la ele de multă vreme”, a completat actrița, potrivit entertainmentwise.com.

sursa:  entertainmentwise.com