DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE! Cum se FABRICAU DENUNȚURILE, MĂSLUIAU PROBELE și STABILEAU din ochi prejudiciile. Negulescu a lovit din nou!
Editura Evenimentul si Capital

DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE! Cum se FABRICAU DENUNȚURILE, MĂSLUIAU PROBELE și STABILEAU din ochi prejudiciile. Negulescu a lovit din nou!

Autor: | | 0 Comentarii | 250 Vizualizari

Fostul deputat, Vlad Cosma, a făcut noi dezvăluiri explozive despre modul în care procurorul Negulescu își executa și își taxa victimele, dar și despre felul în care acesta proceda cu cei pe care îi obliga să facă denunțuri. Cosma a explicat totodată cum erau stabilite prejudiciile în dosare, dar și cum erau măsluite probele. Conform lui Cosma, procurorii DNA ar fi avut 5 metode de măsluire a probelor: șantajul la constructori, plantare de probe, înțelegeri în arest, martori falși și prejudiciu inventat.

Antena 3 a prezentat o nouă înregistrare făcută de Vlad Cosma, fostul deputat PSD, în care apar și procurorii DNA Ploiești, Lucian Onea, procuror-șef, și Mircea Negulescu, procurorul de caz. Pe înregistrare se aude cum Mircea Negulescu îi cere lui Vlad Cosma să îl convingă pe tatăl său, Mircea Cosma, să meragă la DNA și să își recunoască faptele.

Vlad Cosma a explicat, în această seară, pe puncte, cum se falsificau dosare la DNA Ploiești și cum, susține acesta, dosarul Cosma a fost măzluit de Lucian Onea, șeful DNA Ploiești și de procurorul Mircea Negulescu. Acesta vorbește despre prejudicii inventate în dosarul lui și explică că aceștia vorbeau despre sume pe care așa cum au spus în înregistrare nici ei nu le credeau.

„Dă-le dracului că nu am reținut treaba, dar nici eu nu le-am crezut...”, se arată pe înregistrarea în care apare Negulescu și Onea.

”Probe false și o pseudoperchezitie informatică, martori scoși din din arest și instruiti in biroul procurorului cum sa declare fapte ireale despre familia Cosma. Martorii au fost obligați să dea declarații sub acorperire ca să poată apoi să susțină minciuni. Au inventat prejudiciul deși Curtea de conturi a spus că nu există niciun prejudiciu în acest dosar”, a prezentat în această seară Vlad Cosma modalitățile prin care au fost măsluite dosarele familiei Cosma.

Vlad Cosma a prezentat metodele prin care a fost măsluit dosarul său:

1.Au forțat trei constructori să declare anumite minciuni despre fapte ce ma priveau, amenințându-i că altfel, îi vor ține în închisoare pe aceștia sau pe unii membrii din famiile lor.

2.Au plantat probe false pe un stick inexistent și au măsluit o pseudo-percheziție informatică prin încălcarea legilor din CPP

3.Martorii erau scoși din arest de către Negulescu fără avocați de față și instruiți cum să declare în fals lucruri nereale despre familia Cosma.

4.Martorii au fost obligați să dea declarații sub acoperire ca să poată să susțină minciuni.

5.Procurorii DNA Ploiești au inventat prejudiciul, cu toate că expertizele și raportul Curții de Conturi au spus că nu există niciun prejudiciu în cauză, și că toate lucrările au fost efectuate cu respectarea legilor în vigoare.

Vlad Cosma a vorbit la Antena 3 despre prejudicii inventate în dosarul său, dezvăluind că aceștia vorbeau despre sume de bani pe care nici ei nu le credeau

Mai jos, găsiți transcriptul înregistrării, prezentate, marți seara de Antena 3:

procuror-şef DNA Lucian Onea: Îl iei pe ăla ... nu domne, eu n-am făcut.. Nu recunoaşte...

procuror DNA Mircea Negulescu: Adică tăcerea lui (ref: a lui Mircea Cosma) poate fi interpretată ca o conivenţă.

procuror-şef DNA Lucian Onea: Da.

Vlad Cosma: Jimy lucrează de 7 MILIARDE şi zice că dă şpagă 35 MILIARDE.

procuror-şef DNA Lucian Onea: Nu prea îi ... nu prea îl cred aşa...Sincer.

procuror-şef DNA Lucian Onea: Nu, tati, că mie nu-mi trebuie. Ştii ce-mi zicea? "Ziceţi-mi ce să scriu, ziceţi-mi ce să scriu" ... Du-te, mă, în p.... mea de aici. S-a dus în p... mea în altă parte.

Vlad Cosma: Nu merge. Dumitru zice a lucrat de 70 DE MILIARDE şi că a dat şpagă 60.

procuror-şef DNA Lucian Onea: Dar nu sunteţi trimis pentru asta (n.r – trimişi în judecată) .

Vlad Cosma: Păi cum nu?

procuror-şef DNA Lucian Onea: Sunteti trimişi .. Am luat 3 lucrări

Vlad Cosma: Păi alea 3 lucrări.

procuror-şef DNA Lucian Onea: Şi alea sunt..Nu ştiu cât la sută.

Vlad Cosma: Jimy din 3 lucrări a avut o dezăpezire.

procuror-şef DNA Lucian Onea: Am calculat nu ştiu cât la sută.

Vlad Cosma: Nu poţi să lucrezi o dezăpezire de 7 miliarde şi să zici că ai dat 35.

Pagina 1 din 2Stirile zilei

Alte articole din categoria:

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI

Articole salvate