Evenimentul Zilei > Monden > Denise Rifai n-a mai rezistat, vrea să închidă gura târgului. Cine este bărbatul „deștept și fin” din viaţa ei. FOTO
Denise Rifai n-a mai rezistat, vrea să închidă gura târgului. Cine este bărbatul „deștept și fin” din viaţa ei. FOTO

Denise Rifai n-a mai rezistat, vrea să închidă gura târgului. Cine este bărbatul „deștept și fin” din viaţa ei. FOTO

Denise Rifai nu a mai putut răbda după ce Florin Cîțu a fost demis prin moțiunea de cenzură depusă de PSD, dedicându-i o postare care nu mai lasă loc de interpretări.

Denise Rifai este de părere că Florin Cîțu „ne-a trecut bine prin toate”, spunând totodată că mandatul său în fruntea Guvernului a fost mai dificil decât al oricărui predecesor al său în funcția de premier. Ea a precizat că președintele PNL a trecut țara cu bine prin toate și că va proceda la fel și în viitor.

O să-l susțin tot timpul de acum încolo

Denise Rifai: ”Ce mandat a avut până Acum Florin Cîțu în fruntea Guvernului României, nu a mai avut niciun alt premier până acum! Atâtea turbulențe și necunoscute. Și ne-a trecut cu bine prin toate! Și ne vă trece și de acum încolo! Văd și aud că sunt acuzată că îi iau apărarea și că l-am susținut în permanență.

florin-citu

Simt nevoia să fac câteva precizări căci cu siguranță există câteva diferențe majore, scrie jurnalista pe Facebook:

1. Eu niciodată nu mi-am ascuns opțiunile politice. Am sprijinit/criticat reprezentanți ai clasei politice în funcție de performantele pe care le-au avut. Niciodată că mi s-a cerut sau că am fost plătită. Când mi s-a cerut, după cum bine se știe, mi-am dat demisia de la Realitatea Plus”.

2. “Pe Florin, l-am susținut în permanență, încă de când l-am cunoscut că specialist în piață financiară, cu mulți ani înainte de a intra în politica. Și o să-l susțin tot timpul de acum încolo, în următoarele mandate și în absolut toate celelalte funcții!”, a scris Denise Rifai pe contul său

Denise Rifai, despre Florin Cîțu: „Un tip deștept și fin”

De asemenea, Denise Rifai a spus despre Florin Cîțu că este un „tip deștept și fin” care merită să ocupe orice funcție își dorește în statul român, deoarece merită cu adevărat acest lucru.

florin-citu3

Denise Rifai a inclus în mesajul ei și un cuvânt în limba engleză, în contextul în care premierul demis a fost acuzat că a avut un discurs plin de englezisme înainte de a fi votată moțiunea de cenzură. ”Deci cu Florin, bigtime, și de acum încolo!”.

”Ps. Despre jocul politic, vom vorbi în fiecare zi de acum încolo. Concluzia e una amară. Nimănui, în fapt, nu-i pasă de România. E un circ ieftin în urma căruia, noi ca stat, în cele din urmă, o să ne dizolvăm”, și-a încheiat Denise Rifai mesajul de pe social media

Prietena de taină a premierului. O femeie celebră din România are acces oricând la Cîțu și ”se trage de șireturi” cu SPP-iștii lui.

Evz.ro a publicat o imagine în care Denise Rifai apare relaxată lângă Florin Cîțu și consilierul său, Lucian Isar, în timp ce premierul demis stătea la o terasă.

Una dintre cele mai cunoscute vedete TV din România, Denise Rifai, nu doar că ”are liber” la premierul Florin Cîțu, inclusiv în momente în care acesta e ocupat cu chestiuni politice ori economice, dar este apropiată și de gărzile de corp ale acestuia cu care are, potrivit imaginilor suprinse de reporterul EVZ.

florin-citu13

În fotografie ea apare îmbrăcată cu o pereche de pantaloni scurți și un tricou negru. După ce a vorbit timp de câteva minute cu cei doi, ea a luat loc la o masă cu SPP-iștii prim-ministrului.

“Acum, nici cu Premierul nu-mi e rușine! Nu e tocmai de lăsat de izbeliște!”

La începutul campaniei de vaccinare anti-Covid-19 în România, când mulți oficiali au publicat fotografii cu ei în timpul inoculării serului împotriva coronavirusului, Denise Rifai s-a referit la felul în care arată Florin Cîțu. “Acum, nici cu Premierul nu-mi e rușine! Nu e tocmai de lăsat de izbeliște!”, a fost comentariul ei.

Ea și-a exprimat susținerea pentru Florin Cîțu și după ce el l-a demis pe Vlad Voiculescu de la conducerea ministerului Sănătății și a preluat interimatul. Atunci, Denise Rifai l-a descris drept ”un tip clar la minte, ordonat și precis”. Moderatoarea i-a luat apărarea și după ce au apărut informațiile referitoare la problemele lui cu legea din Statele Unite ale Americii.