Denise Rifai spune că îl admiră pe președintele Klaus Iohannis și precizează că arată foarte bine ca barbat.

„E un bărbat bine președintele României, are aliură de președinte. Eu vreau doar să îmbrace haina de președinte. Ăștia ne fură țara, măi, tu nu înțelegi ce se întâmplă? (…) Știu calitățile președintelui pentru că și eu l-am susținut. Trebuie să intre în bătălie pentru o Românie care mâine riscă să fie scoasă de pe harta statelor Uniunii Europene” a spus Denise Rifai la emisiunea pe care o realizează.

Totodată, realizatoarea a insistat ca Rareș Bogdan să-i spună ce a discutat la întâlnirea privată pe care a avut-o cu Klaus Iohannis. Din cele mărturisite de proaspătul politician PNL, la întâlnire au mai participat Alina Gorghiu și Ludovic Orban.

Miercuri seară, invitat la emisiunea „Legile Puterii” moderată de Denise Rifai, Rareș Bogdan a declarat că în cazul în care CCR ar da un verdict în favoarea lui Dragnea, asta ar reprezenta semnalul că PSD nu mai vrea ca România să fie în UE.

„Dacă mâine se ajunge la acest lucru, se va activa articolul 7, cu costuri imense pentru ţară, iar PSD şi ALDE vor dispărea pentru următorii 20 de ani, o astfel de decizie ne-ar aduce la nivel de America Latină, de Pablo Escobar. Dacă era după ei, acum eram în Eurasia”, a spus Rareș Bogdan în emisiunea moderată de Denise Rifai”.

„Preşedintele Iohannis este cel care ţine încă România în Uniunea Europeană, are relaţii excelente cu toţi liderii europeni. Rolul său este să ţină ţara la nivelul de plutire. Dacă nu era Klaus Iohannis, actuala putere arunca în aer relaţia cu SUA, cu Uniunea Europeană", a mai spus Rareș Bogdan.

 

Te-ar putea interesa și: