Evenimentul Zilei > Monden > Denise Rifai, dezvăluiri despre viața privată. Alături de ce bărbat vrea vedeta să-și întemeieze o familie
Denise Rifai, dezvăluiri despre viața privată. Alături de ce bărbat vrea vedeta să-și întemeieze o familie

Denise Rifai, dezvăluiri despre viața privată. Alături de ce bărbat vrea vedeta să-și întemeieze o familie

Denise Rifai a vorbit despre ceea ce-și dorește pe plan sentimental și a afirmat că visează la o familie numeroasă, compusă din mulți copii.

Denise Rifai, una dintre vedetele postului Kanal D, a vorbit despre viața privată și despre planurile de viitor. Jurnalista ar vrea să-și întemeieze o familie, să de devină mamă, dar pentru asta așteaptă să și găsească un bărbat care să i se potrivească.

Denise Rifai a visat dintotdeauna la o familie numeroasă, cu mulți copii

„Întotdeauna mi-a plăcut ca bărbatul de lângă mine să fie mai inteligent decât mine, sclipitor să fie. Mi-am dorit să am de învățat de la el, să îl privesc și ca pe un mentor. Să îl admir! Visul meu a fost mereu să am o familie cu mulți copii, până acum nu s-a concretizat, dar sunt optimistă și îmi spun că voi avea parte de ceea ce este scris pentru mine. Nu m-am panicat niciodată referitor la acest aspect”, a afirmat Denise Rifai într-un interviu acordat pentru unica.ro.

În cea ce privește planul profesional, realizatoarea emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” a precizat: „Profesia mea e un mod de viață pentru mine și pot spune că și relaxarea tot de aici îmi vine, din activitatea mea zilnică. Nu am ajuns în situația de burnout, pentru că eu mă hrănesc cu munca mea, mă încarcă, îmi dă energie.

„Mă relaxez făcând sport sau prin plimbări lungi”

Dar, în același timp, când acumulez prea multă tensiune, mă relaxez făcând sport sau prin plimbări lungi, ascultând muzică sau pur și simplu dansând prin casă.

Mă ajută să mă relaxez întâlnirile cu familia și cu prietenii mei. Mi-am găsit un echilibru și îl păstrez, am grijă de mine, știu cât de important este să nu fac excese în alimentație, să îmi iau acele momentele în care să fiu doar eu cu mine însămi, așa mă pot regenera și pot face față oricărei provocări profesionale”, a mai spus Denise Rifai pentru sursa citată.