Realizatoarea a taxat gafa Vioricăi Dăncilă, cerându-i acesteia să plece „cât mai repede acasă”.

„Viorica de la Videle ne-a mai trăznit şi astăzi cu modul incalificabil în care stâlceşte limba română. Viorica Dăncilă a făpcut o nouă gafă în timp ce vorbea, culmea, despre educaţie. Noi credem profund, doamnă premier, coana Vasilica de la Videle, că a fi premier în statul român înseamnă ca dumneavoastră să plecaţi cât mai repede acasă, nu la vila RA-APPS unde locuiţi acum şi unde faceţi tot felul de alianţe pe sub nasul lui Liviu Dragnea. A fi premier în statul român înseamnă, în primul rând, ca dvs să înţelegeţi oportunitatea şi rapid, rapid, rapid, să plecaţi acasă”, a spus Denise Rifai.

Premierul Viorica Dăncilă a comis o gafă în timpul unui eveniment de lansare a unei inițiative de creștere a calității sistemului educațional. 

„Profesia de dascăl este vocaţie, implicare neobosită şi dedicare. A fi educator, învăţător sau profesor înseamnă că tu însuşi (sic!) să înveţi zi de zi şi să ţii pasul cu noi metode de predare mai adaptate şi mai apropiate de copii şi de tineri”, a spus Viorica Dăncilă.

 

Te-ar putea interesa și: