Evenimentul Zilei > Actualitate > DEMOLATORUL de IUBITE. Cum şi-a distrus psihic Jim Carrey partenerele generând mereu RELAŢII TOXICE | GALERIE FOTO
DEMOLATORUL de IUBITE. Cum şi-a distrus psihic Jim Carrey partenerele generând mereu RELAŢII TOXICE | GALERIE FOTO

DEMOLATORUL de IUBITE. Cum şi-a distrus psihic Jim Carrey partenerele generând mereu RELAŢII TOXICE | GALERIE FOTO

Fosta iubită a lui Jim Carrey, Cathriona White, în vârstă de 28 de ani, a fost găsită moartă în locuinţa sa din Los Angeles. În urmă cu câteva zile se despărţise de actor.

Cathriona White, de meserie make-up artist, ar fi murit în urma unei supradoze cu medicamente. Tragedia s-a întâmplat în aceeaşi zi în care actorul fusese surprins la o petrecere, la Hollywood, flirtând cu multe fete.

Pe conturile de Instagram şi de Twitter ale tinerei au apărut mai multe mesaje îngrijorătoare, prin care anunţa că aceste conturi vor fi dezactivate.

“Zânelor, veniţi să mă luaţi din această lume monotonă”, mai scria tânăra.

Cathriona White se confrunta de mai mulţi ani cu depresia şi  simţea că nu are pentru ce să trăiască după ce s-a descpărţit de actor. Aceasta spunea că este foarte îndrăgostită de el.

Problemele cuplului ar fi fost în primul rând din cauza timidităţii tinerei, care de multe ori prefera să stea acasă, nu să-l însoţească pe actor la petrecerile de la Hollywood, relateaza Dailymail.

Carrey s-a declarat şocat de moartea fostei sale iubite, despre care spune că era “o floare delicată, prea sensibilă pentru lume aceasta”.

Jim Carrey a avut multe relaţii cu femei celebre, însă nicuna nu a funcţionat.

Actorul a declarat că este depresiv şi mult timp a încercat să îşi alunge depresia cu droguri şi alcool. De asemenea, este dependent de muncă. Petrece şi câte 8 ore în faţa oglinzii pentru a exersa mimica necesară pentru fiecare personaj.

În copilărie a fost hiperactiv, isteric şi tot timpul voia să fie în centrul atenţiei. Picta imagini macabre, de care familia se declara uimită.

După ce tatăl său şi-a pierdut slujba şi s-a îmbolnăvit mama sa, familia a fost atât de săracă, încât a trebuit să lucuiască într-o maşină, iar când nu mergea la şoală, făcea curăţenie pentru a câştiga bani.
Ulterior, a devenit comediant.
În 1987 s-a căsătorit cu Melissa Womer, cu care a avut o fiică, dar au divorţat în 1995. La scurt timp, acesta a început o relaţie cu actriţa Lauren Holly, cu care s-a căsătorit în 1996 şi au avut o nuntă simplă, cu prietenii apropiaţi.

La vremea respectivă, actorul susţinea că nu îi place să fie megastar şi speră să găsească o femeie alături de care să îmbătrânească.

Relaţia cu Lauren Hollz a durat doar 8 luni. Actorul a declarat că nu se va mai căsători niciodată şi au urmat relaţii cu încă 3 actriţe şi un fotomodel.

Actriţa A-lister Zellweger i-a dat un ultimatum de 6 luni să se căsătorească, dar în final s-au certat şi s-au despărţit.

O relaţie recentă,  de lungă durată, a avut cu o vedetă Palyboy, Jenny McCarthy. Au început relaţia în 2005 şi s-au despărţit după 5 ani.

Anul trecut, referitor la iubire, actorul declara că “este îndrăgostit de toată lumea şi vrea să-şi împartă viaţa cu persoane la care ţine, dar atât, nu are alte planuri în acest sens “.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.