Evenimentul Zilei > Politica > Demisie de răsunet din PSD. Declarațiile care l-au demolat pe omul lui Cioloș
Demisie de răsunet din PSD. Declarațiile care l-au demolat pe omul lui Cioloș

Demisie de răsunet din PSD. Declarațiile care l-au demolat pe omul lui Cioloș

Reprezentanții PSD București au anunțat, astăzi, că Neacșu Lazăr și-a dat demisia din partid, dar și din funcția pe care o deținea în CGMB.

Reprezentanții organizației Partidului Social Democrat (PSD) București au anunțat, astăzi, demisia lui Neacșu Lazăr, din partid, dar şi din funcţia deţinută în Consiliul General al Municipiului Bucureşti. Decizia a venit în urma unei investigații realizate de jurnaliștii de la Recorder.

Se afla la al doilea mandat de membru al CGMB și s-a ocupat cu afaceri în domeniul construcțiilor

„Organizaţia PSD Bucureşti şi organizaţia PSD sector 4 anunţă că dl Neacşu Lazăr şi-a prezentat în această dimineaţă demisia din Partidul Social Democrat şi din calitatea de consilier general PSD din cadrul Consiliului General al Municipiului Bucureşti.”

Lazăr Neacşu este la al doilea mandat de membru în CGMB, din partea PSD şi, înainte de politică, a avut afaceri în construcţii. El a fost indicat de sursele jurnaliştilor ca un „agent de influenţă a Bisericii, care trage sfori pentru obţinerea de fonduri din fondurile locale.”

Lazăr Neacșu a povestit cum a intrat în politică și spre ce partid a fost sfătuit să se îndrepte în anul 2016

Neacșu le-a spus celor de la Recorder cum a intrat în politică. „În 2016 nu am avut ce face, şi l-am intrebat pe Marele Alb: ><<Preafericirea Voastră, vreau să ma duc si eu consilier general, la ce partid sa ma duc?. ‘Du-te la PSD că va câştiga toată ţara>>. El m-a sfătuit. Şi asa a fost, n-a câştigat PSD în toată ţara? Da. Normal, că-i securist. Normal, că-i securist. E de-al lor, nu? E cel mai informat om, ca şi Papa”, spune Lazăr Neacșu în înregistrarea ce a fost făcută public de sursa citată.