Demi Rose pare de pe altă planetă. Ipostazele cu ea rup inimile celor 20 de milioane de urmăritori. Foto

Demi Rose pare de pe altă planetă. Ipostazele cu ea rup inimile celor 20 de milioane de urmăritori. Foto Demi Rose. Sursa foto: Instagram

Demi Rose pare de pe altă planetă. Demi Rose are 29 de ani și deja a adunat o avere datorită activității ei de influencer. Modelul britanic a ajuns acum la o comunitate de peste 20 de milioane de urmăritori pe social media.

Demi Rose a trecut la un alt nivel. Pozele ei de pe social media sunt demne de cele mai prestigioase pictoriale. Iar succesul său este incontestabil, a reuşit să aibă peste 20 de milioane de urmăritori. Tânăra este din Marea Britanie și face furori pe internet datorită felului în care arată. Provine dintr-o familie modestă, iar părinţii ei au murit.

Demi Rose incită cu ipostaze sexy

Demi Rose ştie exact ce face. Ca dovadă că are un succes incredibil pe conturile sale de socializare. Relația de scurtă durată cu rapperul Tyga a făcut-o și mai cunoscută.  Mai exact, a ajuns în atenția presei străine prin scandalul apărut în 2016, după ce a ieșit la iveală că are o relație cu trapperul Tyga, după ce se despărțise de Kylie Jenner.

 

Ne puteți urmări și pe Google News
View this post on Instagram

 

A post shared by Demi 🌹 (@demirose)

Demi Rose. Sursa foto: Instagram.

Tânăra a devenit o influenceriță de succes fără să facă mare lucru. Aceasta doar postează fotografii în ipostaze foarte sexy. Așa reușește să atragă cât mai mulţi urmăritori, iar aprecierile curg fără oprire.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi 🌹 (@demirose)

Demi Rose. Sursa foto: Instagram.

De curând, tânăra i-a luat pe toți prin surprindere cu ultimile imagini. A ales să se îmbrace cât mai sumar lăsându-şi formele apetisante la vedere. Comentariile și aprecierile au început să curgă pe bandă rulantă, după ce tânăra a reușit să fure toate privirile oamenilor de pe internet.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi 🌹 (@demirose)

Demi Rose. Sursa foto: Instagram.

Mesaje savuroase lăsate de urmăritori

Fanii i-au scris mii de mesaje de apreciere la toate ipostazele sexy. Mai jos vă redăm câteva dintre ele:

. „Ești pachetul complet”, „Ești minunată, „Sunt fascinat de frumusețea ta”, „Excelent machiaj”, „Foarte atractivă”, „Este tot ce îmi doresc!”, „Ești trimisă din Rai!”, „Te-aș picta așa!”, „Ești perfecta din orice unghi”, „Uimitoarea Demi!”, „Ești foarte frumoasă, aș vrea să fiu lângă tine”, sunt doar câteva mesaje pe care le-a primit la postările sale.