Evenimentul Zilei > Actualitate > Demi Rose dezvăluie SECRETUL creșterii misterioase a posteriorul său! Cum s-a transformat de-a lungul anilor – GALERIE FOTO
Demi Rose dezvăluie SECRETUL creșterii misterioase a posteriorul său! Cum s-a transformat de-a lungul anilor – GALERIE FOTO

Demi Rose dezvăluie SECRETUL creșterii misterioase a posteriorul său! Cum s-a transformat de-a lungul anilor – GALERIE FOTO

Demi Rose se mândrește cu corpul său voluptos pe care nu ezită niciodată să și-l etaleze de fiecare dată când are ocazia. Corpul ei s-a schimbat mai mult decât al oricărei vedete de pe planetă și ne referim, în special, la fundul ei.

Vedeta în vârstă de 22 de ani pare să-și fi mărit posteriorul în mod substanțial în ultimii ani, ajungând să o facă invidioasă chiar și pe Kim Kardashian, cunoscută pentru fundul ei proeminent. 

Ultima imagine pe care Demi Rose a postat-o pe Instagram a pus fanii cu botul pe labe. Vedeta apare într-o rochie transparentă și extrem de mulată, care lasă să i se vadă fundul extrem de bine conturat.

Demi are un secret pentru posteriorul ei, care pare că nu se mai oprește din crescut. Vedeta a declarat pentru publicația britanică The Sun că această transformare se datorează „genelor sale, dar mai ales datorită exercițiilor fiice făcute la sala de fitness și dieta echilibrată”

Demi Rose a avut ca antrenor personal un expert in fitness care susține că lucrează cu ea de patru sau cinci ori pe săptămână.

Galeria foto atașată nu mai are nevoie de comentarii.