Evenimentul Zilei > Monden > Demi Moore, fotografii în costum de baie la 58 de ani, alături de cele trei fiice ale sale. FOTO
Demi Moore, fotografii în costum de baie la 58 de ani, alături de cele trei fiice ale sale. FOTO

Demi Moore, fotografii în costum de baie la 58 de ani, alături de cele trei fiice ale sale. FOTO

Actrița a acceptat provocarea de a participa la o campanie publicitară pentru costume de baie alături de cele trei fiice ale ale. La 58 de ani, Demi Moore arată impecabil.

Demi Moore și-a încântat fanii pozând în costum de baie alături de fiicele sa, Rumer (32 de ani), Scout (29 de ani) și Tallulah (27 de ani).  Actrița a scris pe instagram despre cum a decurs ședința foto și despre experiența de a lucra împreună cu fetele ei.

„A fost un moment perfect pentru noi, am lucrat, dar am primit și o vară de libertate și unire” a scris actrița în vărstă de 58 de ani.

Practic, Demi a făcut din acestă provocare o aventură de familie și a călătorit la East Hampton împreună cu fiicele ei „A fost important pentru mine să-mi includ fiicele în această campanie”, a spus ea, adăugând: „Sper ca alții să profite de oportunitățile din viața lor pentru a crea conexiuni semnificative și să sărbătorească fiecare moment petrecut cu oamenii pe care îi iubesc”.

Relație complicată cu fiicele

Relația actriței Demi Moore cu fiicele nu a fost întotdeauna bună. În urmă cu doi ani, Rumer şi Tallulah au povestit că n-au mai vorbit cu mama lor timp de trei ani şi că ruptura s-a produs în perioada în care Demi Moore era căsătorită cu Ashton Kutcher.

Motivul neînţelegerii a fost faptul că tinerele se simţeau neglijate şi neiubite în timp ce mama lor se străduia să-şi salveze căsnicia şi-şi dorea să aducă pe lume un alt copil.  Fiindcă a pierdut sarcina, Moore a început să abuzeze de alcool. Astfel, fiicele ei au ales să se îndepărteze şi nu au mai vorbit cu ea timp de trei ani, potrivit The Sun.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: