Celebra arctriţă de la Hollywood mărturiseşte că bărbatul a violat-o la 15 ani, apoi i-a plătit mamei alcoolice 500 de dolari.

Moore, în vârstă de 56 de ani, a vorbit despre incidentul înfricoșător la emisiunea „Good Morning America”, în timp ce discuta despre viitoarea sa carte de memorii „Inside Out” care va fi lansată mâine.

A fost un viol și o trădare devastatoare din partea mamei sale, iar întrebarea bărbatului n-o poate uita nici acum: „Cum te simţi că mama ta te-a dat pentru 500 de dolari?”. Deşi evenimentele care au decurs în noaptea aceea au fost înfricoșătoare Demi Moore nu crede că mama ei a „vândut-o” intenționat: „Cred că nu în inima mea profundă… nu”, a spus după ce jurnalista a întrebat dacă a simțit că mama ei „a vândut-o” violatorului ei. „Nu cred că a fost o tranzacție simplă, dar totuși i-a permis accesul la mine.”

În carte Moore scrie despre plecarea de acasă fără bani, fără liceu terminat și fără cunoştinţe despre actorie dar avea dorinţa să reuşească la Hollywood. Ea a spus că, în acel moment, încrederea ei a venit din ideea că nu are nimic de pierdut.

În cele din urmă, avea să intre în filmul „Spitalul General” la doar 19 ani. Tânăra copleșită a scăpat de sub control, apelând mai întâi la alcool și apoi la cocaină. Ulterior, după ce şi-a revenit a fost distribuită în filmul „St. Elmo’s Fire”, în 1985.

Dar, cu puţin noroc şi talent, Demi Moore a jucat în mai multe producţii de mare succes, precum „Fantoma mea iubita/ Ghost”, „Propunere indecenta”, „Oameni de onoare/ A Few Good Men”, „Striptease” şi „G.I. Jane”.

În carte, Demi Moore mărturisește că Ashton Kutcher, care era cu 15 ani mai tânăr decât ea, a înșelat-o de două ori și i-a cerut insistent să facă sex în trei. Până la urmă ctrița a acceptat. “Am vrut să îi demonstrez că sunt o persoană grozavă și distractivă”, spune actriţa.

A fost căsătorită de trei ori. La 17 ani, actrița l-a întâlnit pe muzicianul Freddy Moore, cu care s-a căsătorit în 1980 și de care a divorțat cinci ani mai târziu. Între 1987 și 2000, Demi Moore a fost căsătorită cu Bruce Willis şi au două fete, iar la ceva timp după divort şi-a refăcut viaţa alături de celebrul actor Ashton Kutcher. Căsătoria lor a durat opt ani.