De neuitat rolul din Fantoma, unde a făcut o întreagă generaţie să viseze, în Propunere indecentă, Soldatul Jane şi Striptease, actualmente vedeta este un pic în afara lumii showbitzului, dar Demi Moore continuă să populeze revistele de gossip (de scandal), iar pozele pe care le găsiţi este exemplul cel mai viu. Îmbrăcată cu un simplu bikini violet, scoţând în evidenţă surâsul său, cu ochelari de culoare închisă şi părul lăsat în bătaia brizei marine. Fără dicuţie, ceea ce te frapează este mai ales fizicul, lucrat în sală.

Timpul pare că s-a oprit pentru iconica Demi Moore. Pare încă fetiţa care acum câţiva ani a făcut să bată inimile a milioane de fani. Uşor în afara lumii filmului, chiar şi viaţa sa sentimentală nu se află la cote ridicate. A fost căsătorită ani de zile cu Bruce Willis, dar a uimit lumea când s-a logodit cu Ashton Kutcher, actor şi comediograf american, încă aflat pe val.

După ruptură, au rămas amici şi actuala tovarăşă a lui Kutcher, Mila Kunis, n-a fost niciodată afectată de relaţia acestuia cu Demi. ''Relaţia a fost reală şi normală'' afirmă ea, potolind valul de critici. De fapt, în timpul relaţiei cu tânărul Kutcher, Demi Moore a încercat să-şi spele propria imagine, participând la premiere, filme şi comedii "sui generis", dar puţini au fost aceia care au apreciat povestea de iubire pe care a avut-o cu actorul mai mic cu 20 de ani. Oricum, concluzia este că, 'invidia e cea mai urâtă bestie…

 

 

Sursa foto: gotceleb.com