Actrița Demi Moore (58 de ani) a fost observată, zilele acestea, pe o plajă din insula grecească Mykonos, însoțită de fiica sa și a lui Bruce Willis, Rumer, în vârstă de 32 de ani. Aflate în vacanță, cele două femei frumoase au stat la plajă într-una dintre cele mai populare zone din insulă, în Nammos.

Mama și fiica au petrecut timpul împreună, la soare, au făcut baie în mare și s-au relaxat pe plajă, împreună cu câțiva prieteni, conform greekreporter.com.

Demi Moore și-a petrecut vacanța în Grecia

În această vară, Demi Moore și-a petrecut vacanța în Grecia, călătorind în mai multe locații din această țară mediteraneană. Este a doua călătorie de vacanță pe care Demi Moore o face în Grecia, iar de această dată a ajuns și în insula Mykonos.

De altfel, fotografiile sale de vacanță au fost însoțite de legende care descriau starea actriței: „O altă zi în paradis”.

Demi Moore și-a petrecut vacanța împreună cu fiica sa și a lui Bruce Willis, pornind de la Atena, unde au fost fotografiate în timp ce vizitau magazinele din zona de lux a orașului.

Ulterior, actrița și-a ținut fanii de pe Instagram la curent periplul pe care l-a făcut în insula Santorini. Ea le-a urat fanilor „un fericit 4 iulie din Santorini!”. În această zi, se sărbătorește Ziua Națională a Statelor Unite.

Demi Moore a botezat un copil în Grecia

Actrița a participat la un botez care a avut loc în biserica Agios Nikolaos din orașul Sitiam din Creta. Bebelușul, pe numele său Ariadne Zoe, a avut parte de o ceremonie de botez mai specială dat fiind că a fost binecuvântat de trei nași.

Alături de Demi Moore s-a mai aflat Christina Psillidou, soția unui cunoscut bancher de investiții londonez Dimitris Psillidis, și Veronica Francescu, care este căsătorită cu proprietarul Nammos Mykonos.

Informația despre botez a apărut și pe pagina oficială de Facebook a orașului Sitia unde a fost postat un mesaj care marca această zi specială.