Evenimentul Zilei > Actualitate > Arată DEMENȚIAL! Roxana Vancea a decis să apară într-o revistă pentru bărbați – Galerie FOTO
Arată DEMENȚIAL! Roxana Vancea a decis să apară într-o revistă pentru bărbați – Galerie FOTO

Arată DEMENȚIAL! Roxana Vancea a decis să apară într-o revistă pentru bărbați – Galerie FOTO

Roxana Vancea, fosta iubită a lui Mihai Bendeac, arată demențial după ce a slăbit, motiv pentru care a acceptat să pozeze pentru o revistă dedicată bărbaților, ofertă care până acum a tot refuzat-o.

Chiar dacă nu a renunțat la toate hainele de pe ea, Roxana Vancea a reușit, cu siguranță, sa fie o aparitie foarte senzuală în revista cu pricina, mai ales că fotografiile sunt realizate, toate, în costume de baie care mai de care mai mulate pe formele generoase ale celebrei foste asistente TV.

Cu toate tatuajele bine puse în evidență, cu bustul natural la înaintare, Roxana Vancea nu s-a ferit nicio secundă de aparatul foto, dovedind o dezinvoltură demnă de luat în seamă, notează cancan.ro.

Iar cum ședința foto cu pricina a avut loc la marginea piscinei, fosta asistentă TV a dovedit că este suficient de dezinhibată pentru a poza și ieșind din apă, în ținute sumare pe care desi le purta, nu ascundeau prea multe lucruri de ochii curioșilor.