Evenimentul Zilei > Monden > Delia i-a luat fața Loredanei Groza. Juraților de la X-Factor nu le-a venit să creadă ce se întâmplă. „E o strategie aici”
Delia i-a luat fața Loredanei Groza. Juraților de la X-Factor nu le-a venit să creadă ce se întâmplă. „E o strategie aici”

Delia i-a luat fața Loredanei Groza. Juraților de la X-Factor nu le-a venit să creadă ce se întâmplă. „E o strategie aici”

Juratul Delia Matache, de la „X Factor” a recurs la o stragemă pentru a atrage în echipa sa o concurentă pe care o urmărea și Loredana Groza.

La ediția din seara trecută, Delia a scos „armele secrete” pentru a atrage în echipa sa o concurentă din grupa Loredanei Groza. Loredana Groza a fost la un pas să o coopteze în grupa sa pe Nika Prodan, însă Delia și-a dorit-o la fel de tare. Drept urmare, i-a dat un vot negativ pentru ca aceasta să nu meargă direct în Bootcamp. Astfel, jurata speră să o convingă pe Nika că ar putea s-o pună în valoare în cadrul unui grup de-al ei.

„E o strategie aici, tu ești valoroasă!”, a spus Delia ca să o încurajeze pe concurentă.

Ștefan Bănică și-a ales favoritul

Andrei Duțu, un tânăr pasionat de muzică ce studiază în Marea Britanie a fost cooptat în echipa lui Ștefan Bănică. Alexandru Duțu s-a întreținut pe perioada studiilor cântând în stradă, făcând curățenie sau plimbând animalele de companie.

„Nu a cântat nimeni așa! Din ce galaxie vii?”, a exclamat Delia, după ce l-a ascultat. Aceasta în timp ce Ștefan Bănică îi vede în finala competiției.

„Ești o surpriză extrem de plăcută! Ești un potențial X Factor și sunt extrem de entuziasmat pentru că tu reprezinți o generație, iar eu, ca mentor mi-aș dori ca generația ta să fie reprezentată de cineva ca tine: un tip care a știut să își aleagă o piesă, care a reușit să transmită, care a folosit toate nuanțele pe care le are în glas”, a spus Ștefan Bănică, oferindu-i un loc în grupa sa.

Cel de-al doilea loc oferit a fost pentru Cătălin Andrei Budea, un tânăr care i-a cucerit pe jurați cu atitudinea sa, chiar dacă este încă începător în muzică.

Florin Ristei și-a făcut o grupă internațională

Florin Ristei a oferit două locuri în echipa sa italiencei Sofia Cagno și ibericei Ainhoa Millan. Echipa lui a devenit internațională, astfel, având în vedere componența sa.

Cei patru jurați au aflat încă de la începutul sezonului grupurile ale căror mentori vor fi. Astfel, Florin Ristei va fi mentorul grupei de Fete în timp ce Delia va lucra anul acesta cu Grupurile. Loredana va fi mentor al grupei de Mixt, iar Ștefan Bănică va avea sarcina să formeze o grupă de Băieți.