Evenimentul Zilei > Monden > Delia a răbufnit la X Factor. A făcut un gest în premieră. „Urgent!”
Delia a răbufnit la X Factor. A făcut un gest în premieră. „Urgent!”

Delia a răbufnit la X Factor. A făcut un gest în premieră. „Urgent!”

O elevă în vârstă de 17 ani, de la un liceu din București, i-a cucerit pe jurații emisiunii de talente X Factor, în special pe Delia, cu timbrul special al vocii.

Tânăra se numește Sara Zorana Samson și a cântat pentru prima oară pe o scenă adevărată, în cadrul show-ului X Factor. Iar imediat ce i-au auzit vocea, juriștii emisiunii au rămas plăcut impresionați de calitățile vocale ale tinerei. Culmea este că, deși are o voce atât de frumoasă, Sara Zorana Samson nu este foarte sigură că-și dorește o carieră muzicală. Ca orice adolescent de vârsta ei, Sara își dorește să experimenteze și să încerce cât mai multe domenii artistice, înainte să se decidă asupra unei cariere.

„Nu sunt sigură că vreau să fac o carieră din muzică. Vreau să încerc multiple lucruri: dans, muzică, orice… Tot ce faci în aria asta oricum te determină ca artist”, a spus adolescenta în cadrul emisiunii de talente difuzată de Antena 1.

Ea a spus că s-a hotărât să participe la show-ul de talente difuzat de Antena 1 pentru că a dorit să-și verifice abilitățile muzicale, dat fiind că a avut o experiență neplăcută, la școală, în urmă cu mai multă vreme. Sara Zorana Samson a povestit, în cadrul emisiunii că pe vremea când era în clasa a IX-a, o profesoară i-a spus că e afonă.

„Când eram mică am fost în corul școlii și m-au dat afară. Vreau să văd feedback-ul”, a mai spus tânăra concurentă.

Delia vrea să o lanseze

Timbrul vocii tinerei eleve de liceu i-a impresionat foarte plăcut pe jurații X Factor care au ținut să-i arate acest lucru.

„Ești bombiță! Eu nu am mai auzit pe nimeni cu așa un timbru special. Ești direct de un album, voce de radio, pentru un studio de înregistrat. Cineva trebuie să semneze această fată la o casă de discuri. Urgent! Dacă nu, o s-o fac eu!”, a spus Delia.

Delia a precizat că „ar fi prima persoană căreia mi-ar plăcea să-i scriu. Să o lansez pe labelul meu propriu!”.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: